11.2 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
HomeFőhírekBűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfóEkkora bírságra számíts, ha a megengedettnél többel, vagy a rakparton, kevesebbel autózol...

Ekkora bírságra számíts, ha a megengedettnél többel, vagy a rakparton, kevesebbel autózol Budapesten!

Budapesti rendőreink kiemelt figyelmet fordítanak a közlekedésbiztonságra.

A BRFK XVIII. Kerületi Rendőrkapitányság munkatársai 2024 nyolcadik hetében a Ferihegyi repülőtérre vezető úton végeztek sebesség-ellenőrzést. A rendőrök összesen 98 gyorshajtót szűrtek ki, ebből 18 gépkocsit menet közbeni sebességmérő eszközzel rögzítettek. Volt olyan autó, amelyik a 70 km/h megengedett legnagyobb sebesség helyett 113-mal száguldott, a menet közbeni sebességmérő eszköz pedig egy 70 km/h helyett 107-tel közlekedő autót mért be. Mindkét esetben 58 500 forint közigazgatási bírságot szab ki a hatóság.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. Kerületi Rendőrkapitánysága 2024. február 28-án ismét sebességmérési akciót tartott. A Bécsi úton és a Dózsa György utcában hat óra alatt összesen 51 gyorshajtóról készült felvétel. A legnagyobb sebességtúllépést a Bécsi úton rögzítették, ahol egy autós a megengedett 50 helyett 94 km/h-val közlekedett – emiatt 78 ezer forint közigazgatási bírságra számíthat.

A rakparton az ajánlott sebesség 50 Km/óra és 70 km/óra, aki totyod, fenntartja a forgalmat, és a forgalom aladályozása miatt büntetik meg. A büntetés mértéke mindig az aktuális közlekedési szabálysértéstől függ, de nyugodt lehetsz, mert hiába mész kevesebbel, mint kellene, nem úszod meg kevesebb bírsággal!

A Budapesti Rendőr-főkapitányság továbbra is kiemelt figyelmet fordít a gyorshajtások visszaszorítására … hogy mindenki hazaérjen!

Forrás nyomán

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem