3.4 C
Budapest
2023. március. 28. kedd

Éheztesd halálra a rákot! Vond meg tőle ezt a táplálékot és nem kell félned a daganattól!

Dátum:

Megosztás:

Az, hogy mit eszünk vagy nem eszünk nagy mértékben elősegíti a tumor növekedését, vagy csökkenését.

Dr. Otto Wartburg német fiziológus és más egészségügyi szakemberek már az 1900-as években rájöttek, hogy a cukor táplálja a rákos sejteket.

Ez tehát 1920 óta ismeretes tény, mégis, az orvosok nem, vagy csak ritkán mondják ezt el a betegeiknek. Ráadásul nem elég a cukor elhagyása, ugyanis a feldolgozott élelmiszerek is tele vannak cukorral és megnehezítik a tumor elleni küzdelmet.

Egy a Nature Medicine-ben publikált friss cikk is abból indul ki, hogy a feldolgozott cukor növeli a rákos sejtek növekedését. Az eredmények annyira kézzelfoghatóak, hogy az University College London (UCL) tudósai kikísérleteztek egy újfajta rák kimutatási módszert, mely alapja az MRI egy sajátos formája.

A tudóscsoport által érzékennyé tett szkenner ugyanis érzékeli a glükózt a szervezetben – a vizsgálat során a rákos sejtek fényesebben világítanak, ha nagy mennyiségben tartalmaznak cukrot.

– Tudjuk, hogy az inzulin mellékhatásokat okoz a különböző szövetekben, de az különös aggodalomra ad okot, hogyan reagálnak erre a rákos sejtek – mondja Dr. Lewis Cantley. – Ha a szervezetben daganat van, akkor a glükóz a szervezetben lévő egészséges szövetek helyett a tumorba vándorol, mely arra használja, hogy növekedni tudjon.

Fentiekből kiderül, hogy mind a daganatos megbetegedések megelőzésnél, mind a kezelésnél nagyon fontos, hogy kerüljük a cukrot, együnk több zöldséget és növényi alapú fehérjéket, és tartózkodjunk a feldolgozott élelmiszerek fogyasztásától is, hiszen a szervezet képes meggyógyítani magát, ha elvonjuk tőle a cukrot.

Forrás: tudasfaja.com

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Szégyen, ahogy kinéz Berki Krisztián sírja: megszólalt az édesanyja

Közel tizenegy hónapja, hogy Berki Krisztián tragikus hirtelenséggel elhunyt ferencvárosi otthonában, ám végső nyughelyére még mindig nem került...

EU: „2035-től minden eladott új autónak nulla szén-dioxid-kibocsátásúnak kell lennie”..

Az Európai Unió egy új törvény betartatására készül, amely előírja, hogy 2035-től minden eladott új autónak nulla szén-dioxid-kibocsátásúnak...

Háború a budapesti társasházban: „Ezek szárnyas patkányok”

Valóságos harci állapot van abban a XXII. kerületi társasházban, ahol egy bácsi mindennap eteti ablakából a galambokat, ezzel...

„EZ MAGA A POKOL! egy perc alatt tűnt el!” – Százak keresik a viharban eltűnt 6 éves Gergőt!

Százak keresik már közel egy napja azt a 6 éves autista kisfiút, aki otthonról tűnt el a szélviharban....