25.3 C
Budapest
2022. május. 16. hétfő

Egyre több jobbikos elégedetlen a párt irányításával

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

forrás: M1 Híradó

Korábban a Magyar Gárda egyik volt vezetője kérte vissza Vona Gábortól a mellényt, mert szerinte a Jobbik elnöke méltatlanná vált annak viselésére. A Jobbik táborában egyre többen elégedetlenek a párt irányváltásával. Legutóbb amiatt volt elégedetlenség, mert Vona Gábor azt mondta az egyik kereskedelmi televízióban, hogy nem tiltaná be Magyarországon a mecsetek építését.

 Egyre több jobbikos elégedetlen a párt irányításával

Megszüntette volna a kereskedelmi tévéket, így az RTL klubot is, a székházát pedig porig rombolta volna Vona Gábor még pár évvel ezelőtt. Hétfőn azonban Baló György vendégeként bement az RTL klub székházába. A pártelnök az RTL klubon arról beszélt: nem tiltaná be a mecsetek építését Magyarországon és még az üldözött keresztényeknek sem biztosítana menedéket. Az M1 Híradó ma azt kérdezte tőle, mit szól ahhoz, hogy emiatt újabb elégedetlenek vannak a Jobbik táborában. A pártelnök azonban válasz helyett visszakérdezett:

„Van olyan politikus Magyarországon, valamelyik pártelnök, aki tiltaná a mecsetek építését?”

Még novemberben Toroczkai László Jobbik alelnök és Ásotthalom polgármestere maga közölte egy Facebook posztban, hogy olyan rendeletet hozott a településen, amely szerint tilos mecsetet építeni. Ez a bejegyzést azóta törölték a közösségi oldalról és a rendeletet is hatályon kívül helyezték.

A Jobbik táborában egyre többen elégedetlenek a párt irányváltásával. Legutóbb szombaton tüntettek Vona Gábor politikája ellen a Jobbik szimpatizánsai Debrecenben.

A Magyar Gárda egyik volt vezetője pedig azt üzente Vona Gábornak, hogy visszakérik azt a mellényt, amiben 2010-ben letette országgyűlési képviselői esküjét. Szerintük ugyanis a Jobbik elnöke méltatlanná vált annak viselésére. A Ripost arról írt: jövő szombaton a Jobbik székháza elé vonulnak majd gárdisták, mert elegük lett a pártelnökből. Szó szerint le akarják tépni róla a gárdistamellényt.

Vona Gábor azonban nem adná vissza a gárda mellényét, hiába kérnék tőle. Erről beszélt egy kérdésre válaszolva szerdán a pártelnök. Sőt azt is mondta, hogy eddig nem is kérték tőle. A párt honlapján inkább az a felhívás jelent meg, hogy senki nem higgye el azokat a nyilatkozatokat, melyet egyesek gárdista néven tesznek – tette hozzá.

Vona Gábor beszélt az elégedetlenkedőkről is. Azt mondta: minden évben előkerülnek olyan korábban kizárt jobbikosok, akik megpróbálnak neki ártani.

 

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Négy év múlvára kapott időpontot éves rehabilitációra egy szívbeteg férfi: „Lemerevedtem, hogy ilyen létezik” – kép a határozatról, videó

Négy évet kell várnia, hogy rehabilitációra mehessen, pedig évente kellene járnia a szakorvosi javaslat szerint – erről panaszkodott...

Putyin atomcsapással fenyegette meg a finneket, a svédek egyből változtattak a NATO-csatlakozásuk tárgyában.. Két erős feltétel teljesülése esetén csatlakoznak csupán – részletek.. – Szólj...

Svédország csak nagyon erős feltételekkel akar NATO-tag lenni: se NATO-támaszpont, se atomfegyver! A NATO-bürokraták elképedtek, amikor meghallották a feltételeket!...

Márki Zay-Péter májusban háromszor is a vádlottak padjára ül majd

A baloldal volt miniszterelnök-jelöltjét már háromszor marasztalta el a bíróság rágalmazás miatt. Május második felében háromszor is a vádlottak...

Irány a strand?! Egyre melegebb a Balaton vize, kezdetét vette a strandszezon

Egyre csak melegszik a Balaton vize, lassan már 22-23 fokos lesz, nem kell már sokat várni arra, hogy...