14.4 C
Budapest
2022. május. 24. kedd

Egymillió migráns érkezik még Európába

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

“Ke­ve­set tet­te­tek, azt is túl későn” – ke­serű kri­tika érte az Eu­ró­pai Uniót tét­len­sége miatt, a kö­zös­ség nagy­ban fe­le­lős a ki­ala­kult mig­ráns­vál­sá­gért.

A Bengáziban található brit nagykövetség egykori vezető munkatársa, Joseph Walker-Cousins szerintjelenleg Líbiában több mint egymillió migráns áll tömött sorokban, arra várva, hogy átutazhasson Európába.

Egymillió migráns érkezik még Európába
Fotó: Europress / Giovanni Isolino – AFP

Az embercsempészek milliókat kaszálnak azzal, hogy átszállítják Európába a menekülők százezreit. Az EU ugyan kidolgozott egy tervet arra, hogyan tartóztathatná fel őket a líbiai-olasz vonalon, Walker-Cousins szerint ez a megoldás elkésett, és amúgy sem ér túl sokat – a Sophia Művelet megbukott.

Walker-Cousins  a nyugati országokat sem kímélte. A szakember szerint ugyanis ezek az országok semmi érdemit nem tettek azután, hogy Líbia Kadhafi halálával összeomlott. Így nem is csoda, hogy migránsok milliói táboroznak a bukott államban, ahol az embercsempészek mások nyomorából gazdagodnak meg. Ha viszont például az EU megerősítette volna a líbiai határokat, most nem kéne attól tartania, hogy újabb egymillió migráns lepi el a kontinenst.

Forrás: Ripost

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Százan estek egymásnak Kerepesen, lövöldöztek, sok a sérült..

Két család tagjai verekedtek össze, többen megsérültek. Összeverekedtek Kerepesen: legalább százan „feszültek egymásnak”, és lövések is dördültek – közölte a...

Breaking! Amerika kimutatta a “foga fehérjét”! Konkrétan beavatkozik az orosz-ukrán háborúba, csapatokat küld Ukrajnába!.. – Szólj hozzá!

Terv a tervekhez: A katonai alakultok, amerikai speciális egységek (nem kis számban) az Egyesült Államok újra megnyitott nagykövetségét...

Nyár közepére akár a 800 forintot is elérheti a kenyér ára

Brutális drágulás várható, miután a gabora ára megduplázott az ukrán-orosz háború miatt. Az orosz-ukrán háború miatt jelenleg 15-20 millió...

Zelenszkij olyan utasítást adott ki a világnak, amit eddig még senki nem mert megtenni! Az USA és az EU foglalja le minden olyan országnak...

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök egy globális tervet szorgalmaz az országa háború utáni újjáépítésének támogatására. Továbbá arra kérte a nemzetközi...