17.3 C
Budapest
2023. május. 29. hétfő

Egyedülálló nő két árva kisfiút fogadott örökbe: „Mindig is küzdeni fogok értük!”

Dátum:

Megosztás:

Kaely tökéletes családi illúziója percek alatt szertefoszlott, amikor alig 2 éves korában az édesapja egy autóbalesetben az életét vesztette.

A tragédia után a lány családja teljesen a vallásba temetkezett és a kislány Biblia-körén egyszer egy ige örökre beitta magát a kis Kaely életében:

„Isten és az Atya szemében ez az igazi, tiszta vallásosság: meglátogatni nyomorukban az árvákat és az özvegyeket, és tisztán maradni a világ szennyétől.” (Jakab 1:27)

Ez vezetett tehát ahhoz, hogy Kaely felnőtt korára teljes vállszélességgel kiállt a nevelőszülőség mellett és ahogyan lehetősége nyílt rá, azonnal maga mellé is fogadta első nevelt gyermekét egy 7 hetes kislányt – ám ez még csak a kezdet volt.

Legfrissebb életmódhírek, itt!

Az anyuka élete idővel azonban még nagyobb fordulatot vett mert a következő örökbefogadásnál már 2 tipegő kisfiút vett maga mellé, akik testvérek voltak.

„Sokkal több csavar és öröm volt az elmúlt évemben, mint ahogyan azt vártam volna” – írta még 2018-ban Kaely, amikor örökbe fogadta a fiúkat.

 

Nem volt könnyű Kaely számára ez az időszak, hiszen folyamatosan találkozókra kellett mennie a szociális osztály munkatársaihoz, ha a gyerekek betegek voltak, orvoshoz kellett vinni őket, de ezek sem tántorították el eredeti tervétől.

Legfrissebb életmódhírek, itt!

„Mindig is küzdeni fogok értük, hogy mindenük meglehessen az életben, s ebbe az is beletartozik, hogy magamból is annyit adhassak nekik, amennyi csak tőlem telik” – mondta.

 

Idővel a kisfiúk eredeti szülei teljes mértékben lemondtak a csöppségekről, így Kaely már hivatalos módon is teljes mértékig örökbe tudta fogadni a fiúkat. Örömét akkor egy Instagram posztban osztotta meg: „A fiúk most már örökre itthon maradnak. El sem hiszem, hogy egy nap és örökre az anyukájuk lehetek.”

Legfrissebb életmódhírek, itt!

Az adoptálási folyamat 2020 májusában fejeződött be és Kaely családja nem is lehetett volna ennél boldogabb. Kaley ekkor döntött úgy, hogy lemond az átmeneti nevelőszülői engedélyéről, hogy még több időt és energiát szentelhessen a két kisfiúnak.

 

„Nagy utazás volt az átmeneti nevelőszülőség. Volt, amikor imádtam, máskor gyűlöltem, de semmin sem változtatnék, hiszen emiatt lehetett igazi családom.”

Kaely most pedig azzal foglalkozik, hogy a környezetében egyre több embert arra sarkalljon, hogy merjenek belevágni a kisgyermekeken való segítésbe, mert a gyermeki szeretet minden áldozatot megér.

filantropikum nyomán
Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Magyar animációs filmé a rövidfilmes Arany Pálma

Buda Flóra Anna francia-magyar koprodukcióban készült 27 című animációs filmje nyerte el szombat este a legjobb rövidfilmnek járó...

A Szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények

A Szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények. A húsvét után ötven nappal tartott pünkösd - a húsvét és...

Kiesés! A Honvéd kikapott a Puskás Akadémiától, búcsúzik az élvonaltól

A labdarúgó NB I 33., utolsó fordulójában a Budapest Honvéd izgalmas hajrá után 2–1-re kikapott a Puskás Akadémiától,...