4.7 C
Budapest
2023. január. 31. kedd

„Egyedül maradtam, atyátlanul” – Évek óta nem beszél legidősebb fiával Bódi Guszti

Dátum:

Megosztás:

Évek óta nem beszél az édesapjával Bódi Guszti legidősebb fia.

A fiatalabbik Bódi Guszti a ma esti Séfek Séfe című műsorban lesz látható, ahol főzőtudománya bemutatása mellett elmeséli azt is, miért romlott meg a kapcsolata az édesapjával, amiről most egy interjúban is mesélt.

„Minden szakmában vannak rivalizálások. Nálunk is voltak összezörrenések a hiúságunk miatt” – mondta Bódi Guszti legidősebb fia, aki kifejtette: évek óta nem tartja a kapcsolatot az édesapjával, aminek szerinte az egyik oka, hogy nem tudta tartani a lépést a szüleivel.

„Ez különösen azért fáj, mert számomra ők a legnagyobb emberek a világon! Soha nem kellett külön lennünk egymástól, de ez a mostani távolság megőrjít egy kicsit. Bármikor meglátok egy közös képet a családról, amin nem vagyok rajta, valahogy egyből összetörik a szívem. Nekem is ott lenne a helyem” – mondta az ifjabbik Bódi Guszti, majd hozzátette:

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Úgy érzem, én is és apám is megbukott mint édesapa. Én sem tudok annyira ott lenni a gyerekeimnek, ő sem. Valahogyan egyedül engem felejtett el. Egyedül maradtam, atyátlanul– vallotta be a Borsnak a Séfek Séfe idei évadának versenyzője.

Az idősebbik Bódi Guszti is megszólalt az ügyben, aki azzal kezdte, nem érti, hogy a fia miért gondolja úgy, ahogy, és bár tiszteletben tartja a véleményét, ő maga úgy véli, mindenkivel hibátlan a kapcsolata.

– Az, hogy eltávolodott tőlünk, nem hiszem, hogy a mi hibánk lenne. Ha szerinte igen, akkor azt nagyon sajnálom. Ahhoz tenni is kell, hogy az ember az énekesek, muzsikusok útján maradjon. Nem foghatom egy életen keresztül a kezét. Meg lehet kérdezni a család többi tagját, mindenki elmondhatja, hogy nálunk, Bódiéknál hatalmas szeretet öleli át az egész családot. Nem örülök, hogy így gondolja, de nyilvánvalóan szíve joga, hogy így érez – zárta rövidre a kérdést.
blikk

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Elfelejtette összefogni köntösét Szőke Zsuzsi, mielőtt magát fotózta – kép

Meglepően merész fotót mutatott magáról a TV2 sztárja, Szőke Zsuzsi, akit a Dancing with the Starsból ismert meg...

Az MTVA fegyveres biztonsági őrei a földön húzták Varju Lászlót – a DK kifogásolja, hogy Varju Lászlót marasztalta el a bíróság..

Bűnösnek mondta ki a bíróság a DK-s Varju Lászlót garázdaságban és a választás rendje elleni bűntettben „A Varju László...

Ekkor lesz vége a háborúnak és ennyi veszteség lesz a szembenálló feleknél – a mesterséges inetlligencia válaszol..

Kérdésünkre „válaszolva” a ChatGPT felidézte a háború okait, körüljárta a putyini Oroszország végét, valamint azt is, hogy Ukrajna...

Magyarországot nem szállít fegyvereket Ukrajnának, ás most már Csehország és Szerbia sem.. – videó

Szerbia és Csehország sem küld fegyvert a háborúban részt vevő országoknak – szögezték le az ország vezetői egy...