-4.4 C
Budapest
2023. február. 6. hétfő

Egy vicc kedvéért koldulni kezdett Londonban. Leesik az állad, ha megtudod mennyit keresett nap végére!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Egy fiatal srác kíváncsi volt arra, hogy mennyi pénzt lehet keresni koldulással, ezért úgy döntött, hogy kiül kéregetni London egyik forgalmas utcájában, hogy pontosan megtudja, mennyi a koldusok bére Angliában.

Nem volt egyszerű feladat, hogy hiteles hajléktalannak nézzen ki, de megoldotta és végül úgy nézett ki mint egy hajléktalan.

Az utcára kiülve egy papírtáblát rakott maga elé, amire az volt írva, hogy „Im hungry, help me!” – vagyis Éhes vagyok, kérem segítsen!
Aztán a végeredményről a nap végén számolt be, amin elképedtünk!

Voltak akik étellel segítettek neki, de a legtöbben pénzt adtak neki. Így a nap végére több mint 280 angol font gyűlt össze, ami átszámítva meghaladja az 100 ezer forintot!
Ezek után nincs mit csodálkozni azon, hogy ennyien élnek az utcai kéregetésből, és azon se, hogy miért folyik ölre menő óriási harc a „jobb helyek” megszerzéséért…

Egy hírhedt angol csöves, aki közel £50,000-ot keres és £300,000-os lakása van Londonban. 

A helyiek szerint Mr. Wright az elmúlt három évben szorgalmasan kijárt kéregetni szinte minden nap. A környéken élők szerint az ilyen koldusok arrafelé akár napi 200 fontot is összekéregetnek, ha elég rámenősek. Óránként 25 fontot összeszedni így nem is olyan nehéz, főleg az olyan forgalmas helyeken, mint metrómegállók, vagy bevásárlóközpontok környéke, ahol emberek ezrei jönnek-mennek egész nap.

Forrás: tudásfája / Hirmagazin.eu

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Tom Cruise, Domhnall Gleeson, Sarah Wright; Igaz történet alapján – A beszállító – videó

Tom Cruise új filmje egy elképesztő igaz történetet dolgoz fel. Barry Seal amerikai pilóta volt, aki a Pablo Escobar-féle...

Előkerült a nő, aki elvette Harry herceg szüzességét egy kocsma mögött – fotók

2001-ben történt az eset, hamar végeztek. Nemrég meg Harry herceg könyve, amely több érdekes, eddig nem hallott történetet tartalmaz,...

Ukrajna legitim katonai célpontnak tekinti Moszkvát..

Ha a háború úgy alakul Kijev egy percig sem fog hezitálni, hogy tűz alá vegye az orosz fővárost. Legitim...