15.5 C
Budapest
2022. május. 17. kedd

Egy vak lányt lezavartak a buszról, mert fekete volt a kutyája

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A felháborodott utas nem volt hajlandó elhinni, hogy egy fekete kutya is lehet vakvezető!

A 22 éves Megan Taylor eddig soha nem utazott buszon, de most ki szerette volna próbálni a segítőkutyájával közösen, Liverpoolban. A buszon azonban egy női utas hangosan rászólt, hogy “mit keres a buszon ez a **** kutya, azonnal szálljanak le!”

Megan próbálta kedvesen elmagyarázni neki, hogy a négylábú egy segítőkutya, de a nő hazugnak nevezte őt mondván, hogy a segítőkutyák mindig sárga labradorok szoktak lenni, nem feketék.

A lány mindezek után is próbálta megértetni a nővel, hogy más színű és fajtájú kutyák is lehetnek vakvezetők, de hiába. Végül úgy döntött, hogy feladja, mert felesleges magyarázkodnia, a nő nem fogja megérteni.

Megan már 15 éves kora óta ideiglenes vakságban szenved egy súlyos koponyasérülés következtében. Ez annyit jelent, hogy néha minden előjel nélkül elveszti a látását egy időre. Illetve amikor lát, még akkor is tapasztalhat szédülést, ezért nagy szüksége van a vakvezető kutyájára.

Rowey már a második segítőkutyája. A kutyus nem csak a közlekedésben, hanem a mindennapi tevékenységekben is segít gazdájának: ilyen például az öltözködés, vagy a mosógép bepakolása.

Egy vak lányt lezavartak a buszról

Megan elmondta, hogy csak kutyájának köszönhetően tud független és magabiztos életet élni. Már nem ez volt az első alkalom, amikor bántás érte a kutyája miatt, de ő mindig igyekszik pozitív maradni.

kutyafan, Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Még előtte állt az egész élet: barátja szeme láttára zuhant a mélybe a 23 éves lány

Barátja szeme láttára vesztette életét egy fiatal nő. Még előtte állt volna az egész élete. A Romániából származó Nane-losana Bodea május...

Az a helyzet, hogy megöregedtél, kisanyám

Azt hitted, hogy nem fog megtörténni, ugye? Azt hitted, hogy megúszod, mert veled és a testeddel ilyesmi nem...

Az ukrán fegyveres erők vezérkarának közleménye szerint az Azovsztal acélgyárban állomásozó egységek vezetői parancsot kaptak embereik életének megmentésére.

Elhagyták az ukránok az Azovsztal acélgyárat.. Hétfőn több száz embert evakuáltak az acélműből: ez volt utolsó menedékhely a városban,...

Hatalmas nemzeti lobogó ékesíti a megújuló Citadellát

Nem egészen három hónap alatt valósította meg a ZÁÉV a grandiózus lobogót és annak tartozékait. A ZÁÉV Építőipari Zrt. és a Market...