20.3 C
Budapest
2022. június. 25. szombat

Egy újabb Júdás bukkant fel: Az észtek csatlakoznak az ENSZ migrációs csomagjához! Oszd meg!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Az észt parlament hétfőn rendkívüli ülésén megszavazta az ENSZ migrációs csomagjához való csatlakozásról szóló nyilatkozatot.

A tallinni törvényhozás honlapján közzétett adatok szerint a 101 tagú parlamentben 41 képviselő támogatta 27 ellenében a paktumot. Harminc képviselő nem szavazott, tartózkodás azonban nem volt. Három képviselő nem jelent meg a voksoláson.

A parlament sajtószolgálata szerint a határozatképességhez elegendő volt az egyszerű többség.
A migrációs csomag támogatásáról november közepén robbant ki vita szakadást okozva az észt koalíciós kabinetben. Észtországban az Észt Centrumpárt, az Észt Szociáldemokrata Párt és a nemzeti konzervatív Pro Patria-Res-Publica balközép koalíciója kormányoz.

A centrumpárti Jüri Ratas miniszterelnök vezette kormány a Pro Patria-Res-Publica nyomására nem tudott megállapodni az ENSZ migrációs csomagjának támogatásáról. A paktumot szorgalmazó szociáldemokraták ezt követően megkérdőjelezték a koalíció folytatását. A tallinni koalíciós kabinet a kormányválság feloldására a parlament elé utalta a kérdést.

Forrás: MTI

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia

Kapcsolódó hírek

Szupergyors, szuperokos és szuperintelligens..

Az emberi agy komplexitásával vetekszik az új kínai szuperszámítógép mesterséges intelligenciája a készítői szerint A Sunway a hírek szerint...

Német közüzemi hálózati felügyelet: … “érdemes félretenni pénzt”, .. fontos a takarékoskodás is, érdemes lejjebb állítani a fűtést, és inkább felvenni egy pulóvert, és...

A Bundesnetzagentur vezetője attól tart, leállhat a gázszállítás az Északi Áramlat-1 vezetéken, ezért szerinte „már most érdemes félretenni...

Emberek is élnek a világ legbarátságtalanabb helyén: a gázmaszk alapfelszerelés a Danakil-mélyföldön

A Föld egyik legszárazabb és legmelegebb vidékén mintegy százezer ember él. Számos olyan hely van a bolygón, amik az...

Javítani szeretne szexuális életén? (18+)

Itt az alkalom, hogy változtasson! A potenciaproblémák hátterében sokféle ok húzódhat: pl. valamilyen betegség (szív- és érrendszeri probléma, cukorbetegség),...