8.5 C
Budapest
2024. március. 2. szombat

Egy újabb Júdás bukkant fel: Az észtek csatlakoznak az ENSZ migrációs csomagjához! Oszd meg!

Dátum:

Megosztás:

Az észt parlament hétfőn rendkívüli ülésén megszavazta az ENSZ migrációs csomagjához való csatlakozásról szóló nyilatkozatot.

A tallinni törvényhozás honlapján közzétett adatok szerint a 101 tagú parlamentben 41 képviselő támogatta 27 ellenében a paktumot. Harminc képviselő nem szavazott, tartózkodás azonban nem volt. Három képviselő nem jelent meg a voksoláson.

A parlament sajtószolgálata szerint a határozatképességhez elegendő volt az egyszerű többség.
A migrációs csomag támogatásáról november közepén robbant ki vita szakadást okozva az észt koalíciós kabinetben. Észtországban az Észt Centrumpárt, az Észt Szociáldemokrata Párt és a nemzeti konzervatív Pro Patria-Res-Publica balközép koalíciója kormányoz.

A centrumpárti Jüri Ratas miniszterelnök vezette kormány a Pro Patria-Res-Publica nyomására nem tudott megállapodni az ENSZ migrációs csomagjának támogatásáról. A paktumot szorgalmazó szociáldemokraták ezt követően megkérdőjelezték a koalíció folytatását. A tallinni koalíciós kabinet a kormányválság feloldására a parlament elé utalta a kérdést.

Forrás: MTI

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Elkezdődött Alekszej Navalnij temetése – nagy a tömeg, sok a rendőr – videó

Zengett az utca a temetésen: "Navalnij! Putyin gyilkos!" Az örök nyugalomra helyezett Alekszej Navalnij ellenzéki aktivista hívei szerint, az...

Újra gyengül a forint..

TikTok Hirmagazin.eu

Ma este egy megható dráma: A fegyvertelen katona – videó (18+)

A Hacksaw Ridge Desmond Doss szinte hihetetlen története, aki a második világháború egyik legvéresebb csatájában Okinawa szigetén...