15.3 C
Budapest
2023. szeptember. 24. vasárnap

Egy tanárnő kettős élete! Nappal tanít este prosti

Dátum:

Megosztás:

A Bel­gi­um­ban élő ta­nár­nőt nem a pros­ti­tú­ci­ó­val meg­ke­res­hető pénz mo­ti­válja abban, hogy férfi­a­kat ké­nyez­tes­sen. Egy­sze­rűen csak fel akarta dobni unal­mas éle­tét.

Medeline első ránézésre egy egyszerű fiatal nő. Hétköznap tanít, de ha eljön a péntek és leteszi a „lantot”, szexi ruhába bújik és vagy egyik, vagy másik kitartójához siet. Azt mondja, csak az életét szerette volna érdekesebbé tenni. Sikerült neki!

Egy tanárnő kettős élte! Nappal tanít este prosti
Medelnie arcát nem vállalja (Fotó: Metro)

„Az emberek véleménye megoszlik rólunk. Van, aki szerint csak esti programokra kísérjük az urakat, és ezért kapunk pénzt, ajándékokat.

Míg mások biztosak benne, hogy 10 órán át ki sem szállunk az ágyból. Az igazság a kettő között van

– kezdte vallomását Medeline a brit Metronak.

Az igazi nevét nem vállaló nő azt mondja, két férfi van az életében, akiket csak „apucinak” hív, és akik olyan életet biztosítanak számára a hétvégeken, amiről korábban csak álmodozhatott.

Nemrég például részt vehetett egy aukción, melyen Pablo Picasso képeire lehetett licitálni, míg máskor yachtos bulikra jár, vagy éppen világot lát. Thomas hét évvel idősebb nála és nagyon vicces, míg James már idősebb és megfontoltabb. Utóbbi rendre elröpíti őt a világ legjobb helyeire.

„Amikor először meséltem neki arról, hogy mennyire szeretnék utazni, mert még szinte semmit nem láttam a világból, azonnal megszervezett egy New York-i utat – mesélte Madeline, akinek mindkét férfival „működik a kémia”.

Egyáltalán nem zavarja, hogy míg a kortársai férjhez mennek és gyereket szülnek, addig ő férfiakat szórakoztat. Hiszen titkos életéről senki sem tud. A helyi szupermarketben ő csak a csinos, általános iskolai tanárnő.

Forrás: Ripost

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Matthew McConaughey – Gyilkos Joe (Killer Joe), amerikai thriller – videó (18+)

Chris-re, a huszonkét éves drogdílerre rájár a rúd. Ám a dolgok rosszról még rosszabbra fordulnak, mikor alkalmazza a...

Jennifer Love Hewitt – Ügyféllista (The Client List) – videó

Samantha Horton egy texasi kisvárosban él a családjával. Az egykori szépségkirálynő hajdan szebb napokat látott, most viszont nehéz...

Üzent Zelenszkij a lengyeleknek: Vagy minket támogattok, vagy az oroszokat

Az ukrán elnök szerint, aki nem támogatja őket, Oroszországnak segít. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök Kanadába látogatott, ahol Justin Trudeau...

Angliában a migránsokat legalább háromcsillagos szállodákban kell elhelyezni

A belügyminisztérium által kiadott közlemény szerint mivel a lakhatásuk költsége napi 8 millió fontra emelkedett, így ez a...