Hirmagazin.eu
Főoldal » Egy sebész elaludt a kórház padlóján, több millióan lájkolták ezt a képet. Nézd meg miért!
Életmód hírek

Egy sebész elaludt a kórház padlóján, több millióan lájkolták ezt a képet. Nézd meg miért!

A világ egyik legnehezebb szakmája az orvosi hivatás. Kevesen vannak, akik eredményes, sikeres, és elégedett orvosok tudnak lenni. Nehéz a felkészülés, de nehéz a helytállás is.

Betegként mindig elégedetlenek vagyunk, hogy nem elég jó az orvos, nincs egy jó orvos a környéken, és mindenik csak a pénzért dolgozik.

Pedig, ha egy percre beleképzelnék magunk az orvosok helyébe, rájönnénk, hogy mennyire nehéz munkájuk van. Azért dolgoznak, hogy emberéleteket mentsenek meg!

Egy kínai sebész, Luo Heng 28 órán keresztül állandóan dolgozott, és eközben 5 műtétet is végrehajtott!

Kibírnál 28 óra munkát egyhuzamban? Még egy egyszerű irodai munkát sem tudnánk végrehajtani, nem hogy egy szellemileg, és fizikailag is megterhelő sebészi munkát.

Kínában mindenki úgy beszél a maratoni időt teljesítő orvosról, mintha egy hős lenne, azonban ez, amit véghezvitt nagyon veszélyes dolog. Dicséretre méltó, hogy ennyi ember életét megmentette, de ki szeretett volna az ötödiknek műtött páciens helyébe lenni?

Arról nem is beszélve, hogy ennyi munka már az orvos egészségét is kockára teszi. Reméljük nem midennapos ez a jelenség Luo Heng életében.

Forrás: Tudásfája / Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

A májmegnagyobbodás jelei, ami az életed veszélyezteti + 3 gyógymód, ami valóban hat!

Mazsi

Így húznak le jogtalanul a távközlési cégek!

Mazsi

Döntöttek a magyarok: ha ez átmegy, sorra vezethetik be a 4 napos munkahetet.., azonban kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is, a cikk végén szavazz!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
Betöltés....