28.3 C
Budapest
2022. június. 26. vasárnap

Egy pillanat volt az egész: durva autóbalesetet szenvedett Oszter Sándor felesége – Csak a szerencsén múlt, hogy nem történt tragédia

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Balatonrendes — Még most is remeg az idegességtől Oszter Sándor (71) neje, Failoni Donatella (73), mert hétfőn, vétlenül ugyan, de komoly autóbalesetet szenvedett. Törött kocsija sokáig lesz a szerelőnél.

– Még most is nagyon ideges vagyok! Nem szoktam magam tehetetlennek érezni, de kétségbe vagyok esve, mikor lesz ennek az egésznek vége – vágott bele Donatella, aki balatonrendesi házából kocsival indult a faluba vásárolni, de útközben karambolozott. – Már végeztem a kisboltban, vidáman tartottam hazafelé, majdnem otthon voltam, amikor egy huszonéves fiatalember nem adta meg a jobbkéz-szabály szerinti elsőbbséget. Hiába tapostam a fékbe, nagyon megrémültem, mert láttam, baj lesz. Össze is ütköztünk. Óriási szerencsém van, hogy nem esett bajom, mert a légzsákok valamiért nem nyíltak ki – idézte fel Oszterné, aki remegő lábakkal, ám épségben szállt ki az összetört autóból, majd rendőrt hívott.

A zongoraművésznő hiába fékezett, autójával (jobbra) nekiment a kereszteződésbe szabálytalanul érkező Suzukinak A zongoraművésznő hiába fékezett, autójával (jobbra) nekiment a kereszteződésbe szabálytalanul érkező Suzukinak

– Van baleseti bejelentő, de nem tudom mobilon kitöltögetni. Sokszor hallottam, jobb, ha ilyenkor a hatóság tisztázza a körülményeket. A tapolcai rendőrök udvariasan tették a dolgukat, nagyon rendesek voltak, két óra hosszát tartott a helyszínelés. Mindkettőnket megszondáztattak, de egyikünknél sem mutatott alkoholfogyasztást. A fiatalember elismerte, nem adta meg az elsőbbséget, de még egyszer meghallgatnak, és három hét múlva zárják le az ügyet.

Donatella Toyotájának eleje alaposan összetört, valószínűleg sokáig lesz a javításokat végző autószerelőnél Donatella Toyotájának eleje alaposan összetört, valószínűleg sokáig lesz a javításokat végző autószerelőnél

Megkerestük az ügy kapcsán a rendőrséget is.

Május 18-án délelőtt Balatonrendes belterületén anyagi káros balesetről érkezett bejelentés. Ittasság gyanúja egyik fél részéről sem merült fel, személyi sérülés nem történt. A baleset körülményeit szabálysértési eljárásban vizsgálják a Tapolcai Rendőrkapitányságon” – áll a közleményben.

Oszterné számára legalább az pozitívum, megtudta, sokan segítenek, ha baj van.

– Az autóm rettenetesen nézett ki, de úgy láttam, a motorjának nem esett baja. A rendőrök figyelmeztettek, nagyon lassan, óvatosan menjek vele haza – mesélte Donatella. – Nagyon hálás vagyok az autószerelőmnek, aki olyan karosszérialakatost ajánlott, aki intézi a biztosítást és trélert is szerzett, hogy elszállítsák az összetört kocsit. Mindig akad segítség, a bajban kiderül, kikre számíthatok.

Oszter Sándor megijedt, amikor felesége beszámolt a balesetről.

Az volt az első kérdésem: jól van-e? Megbeszéltük, hogy pénteken viszek neki egy másik autót, mert nem maradhat hetekig közlekedési eszköz nélkül egyedül a hegyen – mondta a színész.

Többször került életveszélybe

Nem ok nélkül aggódik a színész, ha felesége egyedül marad autó nélkül a balatoni házban. Donatella ugyanis többször került életveszélybe ott. Három éve a ház falára kúszó növényt metszette, amikor megcsúszott, és a párkány pereméről a földre zuhant. Órákig feküdt ott magatehetetlenül, mire egy oda látogató ismerőse rátalált, mentővel szállították kórházba. Akkor hat bordája eltörött. Egy évvel később méhcsípéstől kapott súlyos allergiás rohamot és éppen nem volt otthon az ellenszerként használatos injekció, akkor is azonnali orvosi segítségre volt szükség.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

A Fradiban majdnem mindenki egészséges – Így verték tönkre korábbi El-ellenfelüket – youtube videó

Kufstein – A Ferencváros 3-0-ra nyert az idén is bajnok, a BL-selejtezőben induló bolgár bajnok Ludogorec ellen. A...

Szó sincs orosz-ukrán békéről: Putyin nukleáris fegyvereket telepít Fehéroroszországba

Vlagyimir Putyin közölte, hogy Oroszország nukleáris fegyvereket, egészen pontosan az Iskander-M rakétarendszereket fog szállítani szövetségesének, Fehéroroszországnak az ukrán...

A férfi pólóválogatott Grúzia legyőzése után csoportelsőként folytatja a világbajnokságot

A magyar férfi válogatott hozta a kötelezőt, és ha nehezen is indult be Grúzia (Georgia) ellen, végül biztosan,...