Hirmagazin.eu
Főoldal » Egy pillanat volt az egész: durva autóbalesetet szenvedett Oszter Sándor felesége – Csak a szerencsén múlt, hogy nem történt tragédia
Bulvár

Egy pillanat volt az egész: durva autóbalesetet szenvedett Oszter Sándor felesége – Csak a szerencsén múlt, hogy nem történt tragédia

Balatonrendes — Még most is remeg az idegességtől Oszter Sándor (71) neje, Failoni Donatella (73), mert hétfőn, vétlenül ugyan, de komoly autóbalesetet szenvedett. Törött kocsija sokáig lesz a szerelőnél.

– Még most is nagyon ideges vagyok! Nem szoktam magam tehetetlennek érezni, de kétségbe vagyok esve, mikor lesz ennek az egésznek vége – vágott bele Donatella, aki balatonrendesi házából kocsival indult a faluba vásárolni, de útközben karambolozott. – Már végeztem a kisboltban, vidáman tartottam hazafelé, majdnem otthon voltam, amikor egy huszonéves fiatalember nem adta meg a jobbkéz-szabály szerinti elsőbbséget. Hiába tapostam a fékbe, nagyon megrémültem, mert láttam, baj lesz. Össze is ütköztünk. Óriási szerencsém van, hogy nem esett bajom, mert a légzsákok valamiért nem nyíltak ki – idézte fel Oszterné, aki remegő lábakkal, ám épségben szállt ki az összetört autóból, majd rendőrt hívott.

A zongoraművésznő hiába fékezett, autójával (jobbra) nekiment a kereszteződésbe szabálytalanul érkező Suzukinak A zongoraművésznő hiába fékezett, autójával (jobbra) nekiment a kereszteződésbe szabálytalanul érkező Suzukinak

– Van baleseti bejelentő, de nem tudom mobilon kitöltögetni. Sokszor hallottam, jobb, ha ilyenkor a hatóság tisztázza a körülményeket. A tapolcai rendőrök udvariasan tették a dolgukat, nagyon rendesek voltak, két óra hosszát tartott a helyszínelés. Mindkettőnket megszondáztattak, de egyikünknél sem mutatott alkoholfogyasztást. A fiatalember elismerte, nem adta meg az elsőbbséget, de még egyszer meghallgatnak, és három hét múlva zárják le az ügyet.

Donatella Toyotájának eleje alaposan összetört, valószínűleg sokáig lesz a javításokat végző autószerelőnél Donatella Toyotájának eleje alaposan összetört, valószínűleg sokáig lesz a javításokat végző autószerelőnél

Megkerestük az ügy kapcsán a rendőrséget is.

Május 18-án délelőtt Balatonrendes belterületén anyagi káros balesetről érkezett bejelentés. Ittasság gyanúja egyik fél részéről sem merült fel, személyi sérülés nem történt. A baleset körülményeit szabálysértési eljárásban vizsgálják a Tapolcai Rendőrkapitányságon” – áll a közleményben.

Oszterné számára legalább az pozitívum, megtudta, sokan segítenek, ha baj van.

– Az autóm rettenetesen nézett ki, de úgy láttam, a motorjának nem esett baja. A rendőrök figyelmeztettek, nagyon lassan, óvatosan menjek vele haza – mesélte Donatella. – Nagyon hálás vagyok az autószerelőmnek, aki olyan karosszérialakatost ajánlott, aki intézi a biztosítást és trélert is szerzett, hogy elszállítsák az összetört kocsit. Mindig akad segítség, a bajban kiderül, kikre számíthatok.

Oszter Sándor megijedt, amikor felesége beszámolt a balesetről.

Az volt az első kérdésem: jól van-e? Megbeszéltük, hogy pénteken viszek neki egy másik autót, mert nem maradhat hetekig közlekedési eszköz nélkül egyedül a hegyen – mondta a színész.

Többször került életveszélybe

Nem ok nélkül aggódik a színész, ha felesége egyedül marad autó nélkül a balatoni házban. Donatella ugyanis többször került életveszélybe ott. Három éve a ház falára kúszó növényt metszette, amikor megcsúszott, és a párkány pereméről a földre zuhant. Órákig feküdt ott magatehetetlenül, mire egy oda látogató ismerőse rátalált, mentővel szállították kórházba. Akkor hat bordája eltörött. Egy évvel később méhcsípéstől kapott súlyos allergiás rohamot és éppen nem volt otthon az ellenszerként használatos injekció, akkor is azonnali orvosi segítségre volt szükség.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

O, ó…, Görög Zita ragyogó új állás után nézett

Edit

Múzeum lett Prince otthonából

Edit

Gáspár Győző olyasmit tervez, ami még tőle is meglepő – VIDEÓ

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
Betöltés....