4.6 C
Budapest
2024. április. 17. szerda
HomeFőhírekBűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfóEgy miskolci lakásban kedd hajnalban megtalálták rendőreink azt a 17 éves tinilányt,...

Egy miskolci lakásban kedd hajnalban megtalálták rendőreink azt a 17 éves tinilányt, akit csaknem egy éve eltűntként kerestek, .. aki rejtegette, egy 49 éves férfi, akiről feltehető, hogy a tinivel 13 éves kora óta él szexuális viszonyban – videó (18+)

32 évvel idősebb barátjánál volt. A férfi 45 évesen kezdett ismerkedni a 13 éves Denisával, akit ezután feleségül is akart venni, ezt még szomszédainak is elmondta. A férfi azt is elérte korábban, hogy a lányt kiemeljék a családból, a gyermekotthonból szökött meg tavaly. Most a férfi ellen eljárás indult.

Videó

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem