23.3 C
Budapest
2022. július. 5. kedd

Egy megromlott házasság szomorú története: eltűntként keresi a rendőrség az ötéves Bors Lillát.. – videó

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Magyarország – Hogyan fajulhat gyomorforgató háborúvá egy egykor gyönyörű szerelem, egy házasság, amelynek gyerek lett a gyümölcse? Az egykor szép kapcsolatban a férfi és a nő elkeseredett harcot vív a gyermekükért, egy olyan kislány miatt, aki állításuk szerint egyiküknél sincs, ezért a rendőrök eltűntként keresik!

Egy férfi és egy nő összekötötte az életét, ám házasságuk egy idő után megromlott és az időközben megszületett kislányuk felügyeleti jogán vitatkoznak évek óta. A helyzetet bonyolítja, hogy az anya itthon, az apa pedig Ausztriában él.

„Egy szakértői vélemény kimondta, hogy az anya a depressziója miatt nem képes gondoskodni a gyerekről, illetve egy barátjának sms-ben azt írta, hogy úgy szúrhatna ki velem a legjobban, ha a túlvilágra költözne Lillával együtt”

– idézte fel a borzalmas pillanatokat az apa, Bors Gergely lapunknak. „Mivel ekkor 500 kilométerre voltam tőlük, nagyon féltem, hogy történik valami a kislányommal, ezért magammal vittem őt Ausztriába, ahol korábban éltünk.”

https://youtu.be/MUXDPVSBdnY

Az anya által indított eljárások mind Magyarországon, mind Ausztriában lassan és nehézkesen folytak annak ellenére, hogy a Hágai Egyezmény alapján a kiskorú gyermekek ügyében soron kívül (6 héten belül) ítéletet kell hozni. Ezt már az anya ügyvédje, dr. Volni Emese tudatta a Blikkel. Az anya a két és fél évig tartó eljárás során csak kétszer látta a lányát.

Idén május 28-án a jogerős bírósági ítélet az anyának adta a szülői felügyeleti jogot, ám Lilla nem került hozzá.

„Az apa végül beleegyezett abba, hogy szeptember 19- átadja a gyereket az anyának, ám ez nem történt meg és apa ezt követően elérhetetlenné vált az anya számára másnapig” – jegyezte meg dr. Volni Emese.

Hozzátette azt is, hogy Lillának rövid kis élete során el kellett szenvednie, hogy elszakították az anyjától. „Most pedig nem tudjuk, hogy hol lehet és kivel, és eltűnése miatt körözést adtak ki. Kérem, aki tud valamit a képen látható Bors Lilláról, segítsen és jelezze azonnal a legközelebbi rendőrségnek.” – mondta az ügyvéd.

Az apa után az anyának ítélték a kislányt

Az apa viszont azt állítja: „Az elsőfokú bíróság nekem ítélte Lillát, ám a fellebbezés miatt másodfokon – a peranyag ellenére – köteleztek arra, hogy kislányunkat átadjam az anyának, amit meg is tettem. Ha Lilla most nincs nála, akkor én sem tudom, hogy hol lehet.”

Elmondta azt is, hogy Lillával nem volt teljesen egyedül, mert a közelben él a családja, illetve új párja is jól kijön a kislánnyal. Mivel volt felesége egy forint gyerektartást sem fizetett neki, végrehajtási eljárást indított exével szemben.

Dr. Volni Emese, az anya ügyvédje azt közölte, hogy az apa összesen több mint egymillió forintot követel. „A szomorú az” – tette hozzá az ügyvéd, hogy „végrehajtás alá került és lefoglalták az anya beteg édesanyjával közös kis házat, az anya filléreket érő autóját és a fizetését, amelyet az eljárás miatt felvett banki kölcsön terhel. Közben az apának is fizetnie kellene az említettnél nagyobb összeget a másodfokú ítélet szerint.”

blikk

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Lajcsi állítja: tízmillióval rövidítette meg MC Hawer – A „Mikor a vodka a fejembe száll” című dal miatt áll a bál

Ki ne ismerné a kétezres évek egyik legnagyobb slágerét, a Mikor a vodka a fejembe száll című nótát......

Hamarosan otthon hagyhatod a forgalmit és a jogosítványodat

A rendőr most még mérlegelhet ha otthon hagyod a menetokmányaidat és ha a bírság mellett dönt, öttől ötvenezer...

Egy 92 éves férfit kidobnak a bankból, de egy rendőr kézen fogva kíséri vissza – videó

Amikor egy idősebb férfit elutasítottak a bankban, feldúlt volt, és nem tudta, hogy mitévő legyen. Nem sokkal később...

Elhunyt Járosi Tamás, a Malackrumpli tulajdonosa.. 47 éves volt.. Isten nyugosztalja!

Tragikus hirtelenséggel elhunyt a Balaton Gasztroforradalmára, Jánosi Tamás.. A Malackrumpli Bisztró 2013 nyarán nyitott meg a Biobalaton termelői piac...
facebook