34.1 C
Budapest
2022. június. 27. hétfő

Egy középiskolai tanár a Deák téren koldul – Szólj hozzá!

Dátum:

Megosztás:

Kérem, segítsenek! Középiskolai tanár vagyok

– ez a felirat szerepel annak a fiatalnak a tábláján, aki a budapesti Deák térre ment ki koldulni, szúrta ki a Hvg.

Miután a fotó elkezdett terjedni az interneten, többen megkérdőjelezték a hitelességét, a momentumos Tompos Márton azonban a helyszínre ment, ahol beszélgetett is a fiatallal. Megerősítette, hogy nem átverésről vagy „bulvárkacsáról” van szó, leellenőrizte az iskolája oldalán, hogy tényleg ott tanít-e. „Valahol még örülni is lehetett volna, ha kamu lett volna. Nem volt az”– mondta Tompos.

A Momentumos képviselő is megosztotta a tanár képét a Facebookon, mellé azt írta,

látni egy fiatal tanárt, aki konkrétan koldul a Deák téren, közben mosolyogva meséli, hogy persze, csinálja tovább, de gondolkodik valamilyen másodálláson, mert máshogy nem lehet.

Hirmagazin.eu: Bizonyos, hogy órák hosszat töltött el a tanár úr a téren, mert manapság nem dobálnak ezreket csak úgy, ezen idő alatt, esetleg nyugodtan javíthatott volna dolgozatokat, vagy beszélgethetett volna a diákok szüleivel – ha ennyire ráér-, vagy készülhetett volna a követlkező napok óráira, hogy még nívósabb, még szélesebb korű lehessen az előadása, a diákoknak lehessen nagyobb élmény az Ő óráit hallgatni. Ez helyett, inkább bűncselekményt követ el, mert ma, ha jól tudjuk, már pedig jól tudjuk, koldulni, bűncselekmény! Szégyellje el magát a tanár úr! A Momentumról pedig nem írunk semmit sem, úgy is tudja minden olvasónk, amit róluk tudni lehet.
Szólj hozzá Te is!

Szólj hozzá! Mondd el a véleményedet, mert nekünk fontos a véleményed, mert a Hirmagazin.eu Online Média olvasója vagy, és mi megbecsüljük olvasóinkat!

A vélemény szabadon kijelenthető, így nincs jó – vagy rossz vélemény, minden vélemény a maga nemében ÉRTÉK!

Osztd meg a cikket, ha tetszett, hogy mások is elmondhassák a véleményüket! Hirmagazin.eu

24 nyomán

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Isten akkor küldi el hozzád a lelki társadat, amikor készen állsz igazán szeretni, nem akkor, amikor te akarod

Isten nem küldi el hozzád a lelki társadat, amíg a szíved valóban készen nem áll a találkozásra. Szeretünk hinni...

DIE WELTWOCHE: Visszatérhet a magyar Aranycsapat? – YouTube videó, az Aranycsapat legeredményesebb VB-szerepléséről

Frank Furedi magyar-kanadai író, társadalom-kutató és a Canterbury-i Kenti Egyetem szociológia emeritus professzora úgy látja, hogy a magyar...

Ezt eddig nem tették a kirakatba: aki ebbe a csoportba tartozik, ősztől négyszeres díjat fizet a gázért, de az áram is brutálisan drágul!

Aki kikerül a rezsicsökkentett díjszabás alól, annak a jelenlegi ár többszörösét kell kicsengetnie. A kormány két hete hozott rendeletet...

Alekosz brutálisan beleszállt a visszatérésre készülő Joshi Bharatba: „Mégis, miféle értéket akar képviselni? Olyat, amiben megmutatja, hogyan kell tönkretenni egy boldog családot?”

Ahogy arról médiánk is beszámolt, Joshi Bharat Palik László Hova tűnt? című műsorának adott interjújában bejelentette, fél éven...