21.9 C
Budapest
2022. augusztus. 13. szombat

Egy idős nő lekevert egy pofont a betegirányítónak, vádemelés lett a vége – videó

Dátum:

Megosztás:

Az ügyészség indítványára a bíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzéssel hozott érdemi döntést.

A megállapított tényállás szerint a 64 éves nő 2021. január 19-én reggel egy zuglói rendelőintézetébe ment. A rendelőben betegirányítási feladatokat ellátó egyik dolgozó tájékoztatta a terheltet, hogy a járványügyi helyzetre tekintettel az épületen kívül, az arra kijelölt helyen kell várakoznia. A nő ezen felháborodott, a betegirányítót szidalmazni kezdte, majd tenyérrel arcon ütötte és meg is lökte.

A Budapesti XIV. és XVI. Kerületi Ügyészség a 64 éves nővel szemben garázdaság vétsége miatt nyújtott be vádiratot a bíróságra, és arra tett indítványt, hogy a bíróság vele szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzéssel, pénzbüntetést szabjon ki.

Az ügyészség indítványa alapján a Pesti Központi Kerületi Bíróság – tárgyalás mellőzésével – a terhelttel szemben garázdaság vétsége miatt 80 ezer forint pénzbüntetést szabott ki. A 64 éves, nyugdíjas nő büntetlen előéletű, az elkövetést ténybelileg elismerte, a kerületi ügyészség pedig nem kérte a tárgyalás megtartását.

A garázda cselekményről készül felvétel itt tekinthető meg.

Nyitókép: ugyeszseg.hu

infostartr

Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

4 kedves történettel emlékezünk a ma 8 éve elhunyt Robin Williamsre – nem ismert nagyszerű filmekkel – videók

Robin Williams 63 évesen hagyott itt minket 2014. augusztus 11-én. Noha halála tragikus volt, és még mindig derülnek ki...

Majd’ egymillió forint értékben lopott fülhallgatókat egy budapesti szarka – videó

Közel egymillió forint értékben lopott fülhallgatókat egy férfi Budapesten. Volt, hogy a műszaki bolti „szarkája” a kiállított telefonok...

Iskolakezdés gazdasági válság idején: a füzetek árát is összehasonlítják a szülők

Augusztus első hete is már az iskolakezdés időszakáról szól, az emberek pedig igyekeznek a leghatékonyabban beszerezni a tanuláshoz...

Az ukránoknak küldött újfajta amerikai fegyvernek megvolt a próbája? – Twitter videó

Az ukránok nem vállalták fel hivatalosan a krím-félszigeti Szaki légibázison történt robbanásokat, azonban sejteni lehet, hogy az USA-tól...
facebook