3.1 C
Budapest
2023. november. 29. szerda

Egy hónapon keresztül mindennap szexelt a házaspár: a nő elmesélte tapasztalatait a kísérlet után 18+

Dátum:

Megosztás:

A négygyermekes anya több fontos dologra rájött az egy hónapos kísérlet alatt.

par agyban

Köztudott, hogy a szex az egészségnek és a párkapcsolatoknak egyaránt jót tesz. Segít, hogy megerősödjön a kötődés, az intimitás, és nélkülözhetetlen a boldog, hosszú távú és kiegyensúlyozott viszonyokhoz.

Az elmúlt időszakban több pár is kipróbálta, mi történik, ha a megszokottnál sokkal többször bújnak össze, közülük pedig néhányan az interneten is elmesélték tapasztalataikat. Chaunie Brusie a hasonló beszámolók olvasása után döntött úgy, hogy ő is belevág a kísérletbe férjével. A YourTango oldalán mesélte el, mire jött rá az egy hónap alatt.

Az egy hónapos szexkihívás tapasztalatai

A nő elárulta, mindkettejük számára nagyon élvezetes volt a kihívás, és több érdekes dologra is ráébredt a harminc nap alatt. Bár őt is meglepte, észrevette, hogy nagyon bizonytalan a testét illetően, és jóval kevesebb az önbizalma, mint kellene. Legkisebb gyermekük kilenc hónapos volt ekkor, ő pedig nagyon kényelmetlenül érezte magát a bőrében, akárhányszor csak összebújtak. Próbálta elrejteni a hasát, kövérnek nevezte magát, vagy épp kibúvót keresett az együttlétek alól – bármit megtett, csak ne kelljen meztelenre vetkőznie.

Úgy érzi, a kihívás ráirányította a figyelmét a problémáira, arra, hogy mennyire eltorzult a testképe, és hogy ez milyen hatással is van valójában a szexuális életükre. A kísérletnek hála azonban elkezdhetett tudatosan dolgozni a gondon, valamint önbizalmán. Emellett belevágott az edzésbe, és rájött, mennyire élvezi a rendszeres mozgást, sőt arra is, hogy ennek hatására egészségesebben étkezett, jobban odafigyelt magára, és sokkal több energiája lett. Ráadásul a sporttól, valamint attól, hogy formálódott a teste, egyre szexibbnek érezte magát.

Fontos a hangulat és a spontaneitás

Bevallotta, volt néhány nap, amikor egyáltalán nem volt kedve szerelmeskedni férjével, néha arra gondolt, hogy a legjobb lenne gyorsan túlesni az együttléten. A kihívás során rájött, mennyire fontos az ilyen napokon tudatosan dolgozni azon, hogy hangulatba kerüljenek: a flörtölés, a beszélgetés és az intimitás kialakítása nélkülözhetetlen a szexhez.

Mindemellett ez az egy hónap arra is megtanította, hogy mennyire jót tesz, ha néha kitörnek a mindennapi rutinból, és megpróbálnak több időt, energiát szánni egymásra. Persze, beismerte, hogy négy gyermek mellett egyáltalán nem volt egyszerű dolguk, de másoknak is azt tanácsolta, hogy ne görcsöljenek rá a dologra. Ha a hosszú nap végén semmi másra nem vágynak, csak arra, hogy lehunyják a szemüket, akkor se ostorozzák magukat azért, mert nincs kedvük a szeretkezéshez.

Végül elmondta, ezek után nem fognak ragaszkodni a mindennapos együttlétekhez, de megtanulta, hogy ha a felek életében prioritást élvez a szex, és közben még jól is érzik magukat, a nagyon jó hatással lesz a kapcsolatukra.

Forrás: Femina / Hirmagazin.eu

Fotó: Getty Images Hungary

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

L-arganin és lehetőségeinek kiaknázása az edzésnél

Az emberi test különböző fiziológiai funkcióinak széleskörű spektrumáért felelős fehérjék fontos alkotóeleme. Ugyancsak ismert a nitrogén-oxid prekurzoraként – ami...

A 35 legérdekesebb TikTok statisztika 2023-ban

2016-ban indult és azóta felforgatta a közösségi média világát. Világszerte 3 milliárd letöltés Magyarországon pedig már több, mint...

Harry herceg ultimátumot adott a királynak..

Harry herceg állítólag egy komoly kérdést tett fel apjának, III. Károly királynak Archie hercegről és Lilibet hercegnőről, hogy rávegye a...

Veszélyes az iPhone egyik újdonsága – már a rendőrök figyelmeztetnek

Az iOS új funkciója akkor is működik, ha a használója nem is tud róla. Veszélyes lehet az iPhone-ok egyik...