8.5 C
Budapest
2024. március. 2. szombat

Egy hét van hátra a Jónak lenni jó! kampányból

Dátum:

Megosztás:

Pontosan egy hét van még hátra a Jónak lenni jó! című adománygyűjtő akciójából és már csaknem 10 millió forint felajánlás gyűlt össze.

December 16-án, a kampány utolsó napján pedig több tárgyra, például Lionel Messi mezére is megkezdődik majd a licitálás.

Az összegyűlt adományokat a közmédia idén az 1-es típusú cukorbetegségben szenvedő gyerekek támogatására és táboroztatásuk segítésére ajánlja fel.

Egymás mellett sorakoznak a közmédia Jónak lenni jó! weboldalán az „elkelt” feliratok a már eladott adományokon. A felajánlott tárgyak közül Polgár Judit dedikált üvegből készült sakk készlete 25 ezer forintért és Oláh Gergő aláírt bakelitből készült órája 20 ezer forintért talált gazdára. De a Figula Pincészet 45 ezer forint értékű olaszrizling borválogatását is szinte azonnal megvették.

A jótékonysági kampány december 16-ig tart. Így még egy hétig lehet megvásárolni többek között Kocsis Tibor dedikált pólóját és karkötőit vagy Miklós Edit alpesi síző kesztyűjét.

Faragó Laura Kossuth-díjas népdalénekes könyvfelajánlását például 20 ezer forintért vagy Hosszú Katinka úszódresszét, amiben a 400. világkupaérmét szerezte, 200 ezer forintért lehet megvenni. A Jónak lenni jó! akcióban minden egyes megvásárolt relikvia és felajánlás után tovább nő az az összeg, amit jótékony célra gyűjt a műsor. Eddig, csaknem 10 millió forint adomány érkezett.

Jövő vasárnap, az adás napján pedig 3 tárgyra is licitálni lehet majd. Többek között Lionel Messi labdarúgó dedikált mezére vagy Placido Domingo operaénekes felajánlására, egy aláírt hegedűjére is.

Emellett, pedig éjjel-nappal tárcsázható a 13 630-as adományvonal is. Mindazok akik felhívják ezt a számot, hívásonként 250 forinttal járulnak hozzá a Jónak lenni jó! akcióhoz, amely idén az 1-es típusú cukorbetegségben szenvedő gyerekeket, fiatalokat, és a táboroztatásukat támogatja.

Forrás: M1

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek