21.5 C
Budapest
2022. június. 27. hétfő

Egy férfitípus, melytől minden nő menekül

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Számtalan férfitípusról lehet előre látni, hogy megőrjíti a nőket. Vannak köztük kezdetben rendkívül kedvesek, akik aztán később megváltoznak. Léteznek olyanok, akik vonzóak, akikről a nők azt hiszik, olyan tulajdonsággal bírnak, amilyeneket ők keresnek. Előbb vagy utóbb azonban mégis üvöltenek miattuk.

Egy férfitípus, melytől minden nő menekül
kép: stylemagazin.hu

Léteznek férfiak, akiket titok vesz körül, alapja ennek nem egyéb, mint az önzés, a visszafojtott érzelem és az óvatosság. Legalább annyira veszélyesek, amennyire vonzók és izgalmasak. A férfi ereje, kíméletlensége lehet, hogy biztonságérzetet kelt a nőkben. Azért mondjuk, hogy lehet, mert ennek a férfinak az erejét egy nő soha nem érzi, mivel nem nyílik meg, nem osztja meg gondolatait a társával. Hagyja, hogy a nő kettőjük helyett töltse meg érzelemmel a kapcsolatot. Ölbe tett kézzel ül és nézi, amint a nő körbetáncolja, kitalálja gondolatait, de ő a másikat soha nem engedi túl közel magához, amiért a nő imádja és gyűlöli is egyben. Tudja, ő kötődik jobban és eltökélt szándéka, hogy ezen változtat.

A zárkózott férfitípus vagy retteg a függőségi szükségletektől, vagy már sikerült elhitetnie magával, hogy benne nincs ilyen. Ez a típus mégis sok nő számára vonzó, mert összetévesztik az ilyen magatartást az erővel és magabiztossággal. A baj akkor kerül felszínre, amikor a nő többet szeretne. Mindnyájan voltunk már szerelmesek és éreztük azt, hogy partnerünknek érzelmileg szüksége van ránk. A zárkózott nem engedi meg magának, hogy bárkire is szüksége legyen, hogy bensőséges, mindkét fél számára kielégítő kapcsolatot alakítson ki. Ha megtenné, szembesülne a gyöngeség, a sebezhetőség okozta félelmekkel. Régi behegedt sebek szakadhatnának fel, ez pedig visszatartja attól, hogy mélyebb érzelmeket vállalni merjen.

Ez a típus soha nem fogja a függőséget elviselni, nem engedi, hogy közelebbi kapcsolatba kerüljön a másikkal. Nem érdekli, hogy a nő mennyire szereti, soha nem fogja hagyni, hogy fölnyissa egyénisége védőburkát, mert túl erős, túl régi és hibás… Senkiben nem tud megbízni, és nem nyílik meg senkinek. Nem vállalja a veszélyt, hogy bárki is betekintést nyerjen olyan régi sebek tárházába, amelyek a feledés, a fájdalmas emlékezet dobozába vannak bezárva.

Az ilyen férfi nem tudja, mi a szerelem, mert számára adni és szeretni annyit jelent, mint feltárni igényeit és kimutatni sebezhetőségét. Ha felnőtt korára nem tanulta meg, mi ez az érzelem, egy nő nem lesz képes erre megtanítani, bármennyire is türelmes! Ha valaki találkozik egy ilyen férfival, ne akarja megváltoztatni, mert, az reménytelen vállalkozás. Az okos nő, ha felismeri a problémát, azonnal kiszáll a kapcsolatból, különben az ő szíve és lelke fog belebetegedni a szerelem hiányába.

 

Forrás. eletforma.hu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Egy férfi rohant be a metróalagútba a Blaha Lujza térnél és elvágta a torkát

Hatósági zárás miatt nem jár a 2-es metró a Deák Ferenc tér és az Örs vezér tere között...

Miért van egyre több pajzsmirigybeteg? Az endokrinológus válaszol

A kételkedők joggal vetik fel, hogy ez csupán látszat, hiszen a jobb diagnosztikus módszerek miatt érezzük csak, hogy...

Ukrajna részben leállította a földgáz szállítását Európába

Ukrajna bejelentette, hogy felfüggeszti a földgáz tranzitját egy olyan tranzitponton keresztül, amelyen az Oroszországból Európába szállított gáz közel...

Órák kérdése, és hivatalosan fizetésképtelen lehet Oroszország

Órák választhatják el Oroszországot a fizetésképtelenségtől, amely már a háború kitörése óta fenyegeti Moszkvát – írja a Bloomberg. Vasárnap este...