6.2 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
HomeFőhírekBelföldi hírekEgy disznó kóborol Miskolc utcáin

Egy disznó kóborol Miskolc utcáin

Az egyik miskolci Facebook csoportban tettek közzé egy fotót, amelyen egy tarka malac sétál békésen a József Attila úton.

A poszt hamar kifejezetten népszerűvé vált, az viszont egyelőre nem derült ki, hogy honnan szökött meg az állat és azt sem tudni hogyan került a forgalmas útra.

A nem mindennapi jelenet több hozzászólót is megihletett. Volt aki azt furcsállta, hogy ilyen magas árak mellett még életben van a sertés. “Ilyen hús árak mellett csoda hogy még él, valami kannibál brigád meglátja csórót menet közbe megeszikdisznó,Miskolc,otthon

Erről Te sem maradhatsz le!

”Mások is a a jelenlegi nehéz gazdasági helyzet kapcsán fogalmaztak meg vicces kommentet. “És még azt mondják válság van még az utcán is sertés szaladgál”

– írta egy másik hozzászóló.

Egy másik kommentből pedig az derül ki, hogy korábban a Fonoda utca környékén látták a malacot, feltehetően onnan tévedt a József Attila útra.

disznó,Miskolc,otthon
Itt még a Fonodát fedezte fel az állat

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work