27.8 C
Budapest
2022. július. 7. csütörtök

Egy boci, aki kutyának hiszi magát

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Góliát a kanapéra fekszik, kedvenc étele a kutyaeledel, és egy sor kutyás szokást felvett.

boci amely kutyának hiszi magát

Amikor Góliát megszületett, nagyon beteg volt, még a cumisüvegből sem tudott tejet inni. Shaylee Hubbsnak megesett a szíve a szerencsétlen kisbocin és befogadta magához.

boci amely kutyának hiszi magát2

Egyik reggel Shaylee elment hazulról, és mikor visszatért, sehol sem találta Góliátot. “Pánikba estem, és lázasan kutattam át az udvar minden zugát, minden kijáratot ellenőriztem, hogy zárva vannak-e” – emlékezett vissza Hubs. “Úgy tűnt, minden rendben van.”

“Ekkor bementem a házba, és láss csodát, kit találtam odabent, amint épp a kanapén hever, és a legnagyobb lelki nyugalommal sziesztázik? Hát persze, hogy Góliát volt az! “

Góliát ettől kezdve családtaggá vált, és a többi családtaggal is gyorsan egy hullámhosszra került. Különösen Leonidasszal, a jól megtermett kutyával értették meg jól egymást: mintha egész életükben országos cimborák lettek volna. Leonidas az első perctől kezdve “gondoskodni akart” Góliátról: a pofáját nyalogatta, próbálta gyengéden lökdösve segíteni, hogy lábra álljon, végül pedig órákig feküdt a beteg boci mellett.

Persze ez a barátság Góliátra is nagy hatással volt: olyannyira, hogy ő is rászokott a kutyaeledelre, sőt, ez a kedvenc étele, és felvett néhány tipikus “kutyaszokást”.

boci amely kutyának hiszi magát3

 

Forrás: szeretlekmagyarország

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Kinek volt nagy üzlet? Kiderült, ki profitált a legtöbbet a Kulcsár Edina-Csuti-G.w.M-Melanie szerelmi konfliktusból

Az életben mindennek magvan az ára, az szerelemnek is. Hogy Kulcsár Edina és párja kapcsolata mibe kerül mind...

Újra elindult a nyomozás: kihallgatta a rendőrség Babicsek Bernát szüleit, felszakadtak a régi sebek

Solymár – Kedden hallgatta ki újra a rendőrség Babicsek Bernát szüleit, akiket megviselt a vallomástétel, ugyanis újra kellett...

Végre Európában is kapható legálisan Kamagra!

A merevedési problémákkal küzdő férfiak és párjaik jól tudják, hogy számos megbízható forrásból származó lehetőség áll a rendelkezésükre,...

Brit kormányválság – Johnson visszautasítja a lemondását sürgető felszólításokat

A brit miniszterelnök ezeket sorra visszautasította a gazdasági helyzetre és a háborúra hivatkozva. Visszautasította Boris Johnson brit miniszterelnök a...
facebook