0.7 C
Budapest
2023. december. 9. szombat

Egy boci, aki kutyának hiszi magát

Dátum:

Megosztás:

Góliát a kanapéra fekszik, kedvenc étele a kutyaeledel, és egy sor kutyás szokást felvett.

boci amely kutyának hiszi magát

Amikor Góliát megszületett, nagyon beteg volt, még a cumisüvegből sem tudott tejet inni. Shaylee Hubbsnak megesett a szíve a szerencsétlen kisbocin és befogadta magához.

boci amely kutyának hiszi magát2

Egyik reggel Shaylee elment hazulról, és mikor visszatért, sehol sem találta Góliátot. „Pánikba estem, és lázasan kutattam át az udvar minden zugát, minden kijáratot ellenőriztem, hogy zárva vannak-e” – emlékezett vissza Hubs. „Úgy tűnt, minden rendben van.”

„Ekkor bementem a házba, és láss csodát, kit találtam odabent, amint épp a kanapén hever, és a legnagyobb lelki nyugalommal sziesztázik? Hát persze, hogy Góliát volt az! „

Góliát ettől kezdve családtaggá vált, és a többi családtaggal is gyorsan egy hullámhosszra került. Különösen Leonidasszal, a jól megtermett kutyával értették meg jól egymást: mintha egész életükben országos cimborák lettek volna. Leonidas az első perctől kezdve „gondoskodni akart” Góliátról: a pofáját nyalogatta, próbálta gyengéden lökdösve segíteni, hogy lábra álljon, végül pedig órákig feküdt a beteg boci mellett.

Persze ez a barátság Góliátra is nagy hatással volt: olyannyira, hogy ő is rászokott a kutyaeledelre, sőt, ez a kedvenc étele, és felvett néhány tipikus „kutyaszokást”.

boci amely kutyának hiszi magát3

 

Forrás: szeretlekmagyarország

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Finnország válaszától Zelenszkij az őrület határára kerülhet

A finn legfelsőbb bíróság pénteken hozott határozatában úgy döntött, hogy az ország nem adhat ki Ukrajnának egy terrorizmussal...

A Netflix egyik 2023-as debütáltja: Mindent szabad – videó

Mindent szabad (Fair play) Amikor egy méregdrága pénzügyi cégnél szóba kerül egy áhított előléptetés, a szerelmesek, Emily (Phoebe Dynevor)...

Az EU-tagállamok hozzájárultak ahhoz, hogy Magyarország közel egymilliárd eurót kapjon – egy éven belül

Az uniós pénzügyminiszterek elfogadták az Európai Bizottság javaslatát, amely arra vonatkozott, hogy Magyarország módosíthassa a nemzeti helyreállítási tervét....

Szoboszlai jött, látott és gólt lőtt – győzött a Liverpool + videó

Nehezen indult be a gépezet, de végül győzni tudott a Liverpool a sereghajtó Sheffield otthonában a Premier League...