36.1 C
Budapest
2022. augusztus. 18. csütörtök

Egy 92 éves férfit kidobnak a bankból, de egy rendőr kézen fogva kíséri vissza – videó

Dátum:

Megosztás:

Amikor egy idősebb férfit elutasítottak a bankban, feldúlt volt, és nem tudta, hogy mitévő legyen. Nem sokkal később összefutott egy rendőrrel, és ami ezután történt, arra senki sem számított.

A kedvesség egy nagyon pozitív és csodálatos emberi tulajdonság. Soha nem tudhatjuk, hogy valaki min megy keresztül, ezért is minden alkalommal próbáljunk meg kedvesek maradni, történjen bármi.

Egy szerettünktől kapott kedvesség bizony természetesnek tűnik. Azonban mi van, ha egy idegen embertől kapunk olyan kedvességet, amire szinte nem is számítunk? Valóban, az ezzel járó érzések leírhatatlanok, és miután elolvastad ezt a történetet, talán te is átéled őket.

A történet

Egy nap 2017-ben Robert Josett, a montebellói rendőr éppen szolgálatban volt. Egy kissé zavartnak tűnő idős férfival találkozott a város egyik bankja közelében. Josett mélyen aggódott az idős férfiért, és úgy döntött, hogy meghallgatja a történetét. A 92 éves férfival folytatott rövid beszélgetés után a rendőr rájött, hogy a férfi egy kicsit kétségbe van esve. Kiderült, hogy a pénztárosok kitessékelték a bankból, és nem voltak hajlandók odaadni neki a pénzét. Az idős férfi kaliforniai személyi igazolványa lejárt, és a Bank of America szabályzata szerint nem adhatnak neki pénzt ilyen igazolvánnyal.

Egy példaértékű rendőr

idős bácsi,fiatal rendőr

Josett visszavitte az idős fickót a bankba, és segített neki felvenni a pénzét még zárás előtt.Amikor megkérdezték tőle, hogy miért tette meg ezt egy idegenért, Josep így válaszolt:”Elég könnyű döntés volt. Nem kellett túl sokat gondolkodni. Egyszerűen csak eszembe jutott, hogy elviszem a gépjármű-felügyeletre, és Carero őrmester szuperül támogatott. Ráugrott a dologra, és kész is volt.”

A Montebellói Rendőrkapitányság 2017 szeptemberében a Facebookon számolt be az esetről, amelynek hamar nagy sikere lett.

idős bácsi,fiatal rendőr

A cikk több, mint 270 ezer reakciót kapott a facebookon. A netezők messziről és távolról is bátorító kommenteket írtak, és dicsérték Josett rendőrtisztet a kedves gesztusáért.

Kétségtelen, hogy Josett rendőr mindent megtett, hogy segítsen az idős embernek, és ezt minden rendőrnek meg kellett volna tennie. Hihetetlen emberi módon viselkedett, és bebizonyította, hogy vannak még jó emberek a világon.

via

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ukraine war: ‘Likely Kyiv counterattack’ in Crimea, Kerch Bridge threat, Zaporizhzhia conditions

Crimea attacks 'likely part of Ukrainian counteroffensive' Explosions at key Russian positions in occupied Crimea on Tuesday were "likely...

Ha lecserélnénk a lézernyomtatókat, 2025-ig 1300 millió kg szén-dioxidot takarítanánk meg

Az üzleti tintasugaras nyomtató a pénztárcánkat és a környezetet is kíméli A legfontosabb - és legérdekesebb hírek itt! Kattints...

Hamar vígasztalódott: Nádai Anikó exférjének az oldalán tűnt fel Berki Mazsi

Nyilvános eseményen jelent meg Berki Krisztián özvegye, és nem egyedül.. Berki Mazsi is ellátogatott Zalatnay Cini és DR BRS...

Az oroszok azt állítják, augusztus 19-én nukleáris katasztrófa történik a zaporizzsjai atomerőműben

Kijev nagy horderejű provokációra készül a zaporizzsjai atomerőműben augusztus 19-én, António Guterres ENSZ-főtitkár ukrajnai látogatása idején, amellyel kapcsolatban...
facebook