17 C
Budapest
2022. október. 6. csütörtök

Egy 25 éves férfi feleségül vesz egy 85 éves nőt 8 gyermekkel: “Ez az én választásom, ez az én boldogságom”

Dátum:

Megosztás:

A 25 éves Muyiwa készen áll arra, hogy feleségül vegye szerelmét, egy 85 éves nőt, Therezát.

A nő 8 gyereke és Muyiwa barátja, Kakule nem helyesli a házasságukat, de a pár úgy döntött, hogy mégis belevágnak – számol be a Legit. Thereza egyben annak a lakásnak a főbérlője is, ahol Muyiwa és barátja lakik.

Az Afrimaxnak elmondta, hogy csak azért költözött egy meg nem nevezett afrikai országba Kongóból, hogy az egyetemen folytassa tanulmányait. Miközben Thereza birtokán élt és rendszeresen érintkezett vele, az idő múlásával beleszeretett.

Muyiwa azt állítja, hogy a korábbi lányok, akiket a múltban szeretett, drámaiak voltak, de Thereza egyedülálló.

Beszélt arról az időszakról, amikor egymásba szerettek: “Emlékszem egy pénteki napra, amikor a kollégám nem volt a közelben, éhes voltam, és nem volt kajánk. Nagyon gyenge voltam. És a semmiből az idős asszony hozott nekem ételt.

Nagy odaadással jött és kiszolgált engem”.

Thereza mindig kedves volt hozzá, és ez csak egy példa volt erre.

Hozzátette: “Az, ahogyan viselkedett és bánt velem, egyszerűen beleszerettem. Bár ő egy idős asszony, és valójában akár a nagymamám is lehetne, de hát mit számít! Szeretem őt.”

harmonikum

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Bruce Willis connections: A közel 500 db filmből vélhetően lesz pár film, amit még soha nem láttál – videó (3.)

Minden nap este 7-kor felteszünk egy filmet, és hétvégén 2-2 db-ot! Akkor nézed meg, amikor kedved tartja! Jó...

Fogamzásgátló tablettákról röviden

A napokban egy kétgyermekes barátnőm hozzám fordult segítségért, mivel ismét szeretne visszatérni a fogamzásgátló szedéséhez. Sok-sok év után bizonytalan...

Elnöki pozíciót dédelget a mélykeresztény Tóth Gabi?

Az Idea Intézet felmérést végzett Tóth Gabiról. A kutatásban lényegében arra voltak kíváncsiak, hogy miért éreznek oly sokan ellenszenved...

71 évesen fürdőruhában pózol Cicciolina – Fotó

Staller Ilona előszeretettel oszt meg pikáns fotókat közösségi oldalán. Nem csoda, hiszen Cicciolina a hetvenen túl is bombasztikus...