0.2 C
Budapest
2023. november. 30. csütörtök

Egy 16 éves lány is R. Lajos befolyása alá került: így hálózta be a szépségversenyére jelentkező fiatalokat a 69 éves férfi – videó (18+)

Dátum:

Megosztás:

A 69 éves férfi ellen hiába volt már eljárás, továbbra is folytatta a kerítést és lányok közvetítését szexuális munkára. Előfordult, hogy mindezt 18. évét be nem töltött lánnyal is végezte, valamint kapcsolata lehetett egy 16 évessel.

A vádlott úgy védekezett, hogy amióta ez az ügye van, „azóta ingyen segít a lányokon”. A férfit hasonló jellegű bűncselekmény miatt már Franciaországban is elítélték.

A rendőrök szerint lányok szexuális szolgáltatásait ajánlotta fel az ügyfeleinek.

„-Igen, vele már egyszer voltam.

-Tetszett?

-So, so..”

– olvasható egy üzenetváltásban, ami a gyanúsított és egy kuncsaft között zajlott le. Ez sajnos nem az egyetlen beszélgetés.

Fotó: police.huFotó: police.hu

A rendőrök 2021 novemberében hallgatták ki először a férfit. A gyanú szerint ezután is tovább folytatta az üzletet. Emellett viszonya volt egy 16 éves lánnyal.

A legfrissebb hírek itt!

A férfi kihasználva a lány feletti befolyását a kiskorút rávette arra, hogy anyagi haszonszerzésért cserébe az ő férfi ismerőseivel szexuális együttléteket folytasson – mondta az RTL Híradónak az ügyről Kész-Varga Mónika, a Nemzeti Nyomozó Iroda szóvivője.

A férfi a szexuális munkákra sokszor egy általa megrendezett szépségversenyre jelentkező lányokat is beszervezte. Esetenként előfordult, hogy a prostitúciós tevékenységre kiközvetített sértettek a 18. életévüket még be sem töltötték.

„Mióta ugye van ez az ügyem, azóta a lányoktól egy forintot el nem fogadtam. Semmilyen címen, sem úgy, hogy adjak kölcsön, visszaadja. Sem úgy, hogy ő lead valami munkából. Én azóta is segítek nekik ingyen” – védekezett a férfi, akinek az ügyészség már kezdeményezte a letartóztatását.

A gyanú szerint a férfi terhére rótt cselekményt hosszabb ideje, egy bejáratott rendszer szerint, és rendszeres haszonszerzésre törekedve követte el.

A vádlottat a bíróság szintén ugyanilyen bűncselekmények miatt már két év tíz hónapra elítélte idén januárban. Több mint 70 rendbeli kerítést miatt. Ezt a büntetését hamarosan megkezdte volna. Emellett hasonló jellegű bűncselekmény miatt már Franciaországban is elítélték. Most akár 15 évet is kaphat.

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

PET-palack visszaváltás: Nemcsak lehetséges, kötelező is!

BUDAPEST (2023. november 29.) – Jövő év elejétől kötelező PET-palack visszaváltás lép életbe Magyarországon, ami talán érdemben hozzájárulhat...

Megszabadulna fölösleges kilóitól?

Fogyjon velünk lemondások nélkül! A lakosság nagy része küzd súlyfelesleggel, ami egyrészt esztétikai probléma, de sokkal inkább egészségügyi, hisz súlyos...

Álmodozó kényelem – útmutató a stílusos és kényelmes pizsamák kiválasztásához nők számára

Az alvás minőségének javítása érdekében ügyelj arra, hogy a hálószobában ne csak friss levegő legyen. Igaz, hogy az...

Válságban van Kulcsár Edina és G.w.M házassága? Árulkodó mondatok a szépségkirálynőtől…

Kulcsár Edina nemrég bejelentette, hogy ezentúl csak azok láthatnak bele a családi életükbe, akik előfizetnek rá. Nos, vannak akik bizony...