14.1 C
Budapest
2023. április. 1. szombat

Egy 16 éves lány is R. Lajos befolyása alá került: így hálózta be a szépségversenyére jelentkező fiatalokat a 69 éves férfi – videó (18+)

Dátum:

Megosztás:

A 69 éves férfi ellen hiába volt már eljárás, továbbra is folytatta a kerítést és lányok közvetítését szexuális munkára. Előfordult, hogy mindezt 18. évét be nem töltött lánnyal is végezte, valamint kapcsolata lehetett egy 16 évessel.

A vádlott úgy védekezett, hogy amióta ez az ügye van, „azóta ingyen segít a lányokon”. A férfit hasonló jellegű bűncselekmény miatt már Franciaországban is elítélték.

A rendőrök szerint lányok szexuális szolgáltatásait ajánlotta fel az ügyfeleinek.

„-Igen, vele már egyszer voltam.

-Tetszett?

-So, so..”

– olvasható egy üzenetváltásban, ami a gyanúsított és egy kuncsaft között zajlott le. Ez sajnos nem az egyetlen beszélgetés.

Fotó: police.huFotó: police.hu

A rendőrök 2021 novemberében hallgatták ki először a férfit. A gyanú szerint ezután is tovább folytatta az üzletet. Emellett viszonya volt egy 16 éves lánnyal.

A legfrissebb hírek itt!

A férfi kihasználva a lány feletti befolyását a kiskorút rávette arra, hogy anyagi haszonszerzésért cserébe az ő férfi ismerőseivel szexuális együttléteket folytasson – mondta az RTL Híradónak az ügyről Kész-Varga Mónika, a Nemzeti Nyomozó Iroda szóvivője.

A férfi a szexuális munkákra sokszor egy általa megrendezett szépségversenyre jelentkező lányokat is beszervezte. Esetenként előfordult, hogy a prostitúciós tevékenységre kiközvetített sértettek a 18. életévüket még be sem töltötték.

„Mióta ugye van ez az ügyem, azóta a lányoktól egy forintot el nem fogadtam. Semmilyen címen, sem úgy, hogy adjak kölcsön, visszaadja. Sem úgy, hogy ő lead valami munkából. Én azóta is segítek nekik ingyen” – védekezett a férfi, akinek az ügyészség már kezdeményezte a letartóztatását.

A gyanú szerint a férfi terhére rótt cselekményt hosszabb ideje, egy bejáratott rendszer szerint, és rendszeres haszonszerzésre törekedve követte el.

A vádlottat a bíróság szintén ugyanilyen bűncselekmények miatt már két év tíz hónapra elítélte idén januárban. Több mint 70 rendbeli kerítést miatt. Ezt a büntetését hamarosan megkezdte volna. Emellett hasonló jellegű bűncselekmény miatt már Franciaországban is elítélték. Most akár 15 évet is kaphat.

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

A magyarok döntő többsége továbbra is Orbán Viktort támogatja

A biztos szavazók jelentős többsége, 58 százaléka Orbán Viktor miniszterelnököt támogatja, míg egykori kihívóját, Márki-Zay Pétert a megkérdezettek...

Ezek a szupernövények nálunk is teremnek: aranyat érnek, mégis alig ültetik őket

Számos Ázsiában kedvelt levélzöldség a hazai kiskertekben is kitűnően termeszthető lenne. Közülük több fajnak a magja már könnyen...

Foszlós fonott kalács – képek, videók

A legfinomabb foszlós fonott kalács receptje akár féltve őrzött titok is lehetne. Úgy hírlik ugyanis, hogy kalácsot sütni nagyon...

Tizenhatra nőtt az orosz–ukrán háború magyar áldozatainak száma

Már tizenhat magyar áldozata van az orosz–ukrán háborúnak, legutóbb egy 1966-os születésű, a kárpátaljai Barkaszóról származó férfi vesztette...