11.9 C
Budapest
2022. szeptember. 29. csütörtök

Édesanyja találta meg a szobájában: öngyilkos lett egy 13 éves kislány

Dátum:

Megosztás:

A család élete pillanatok alatt omlott össze.

Egész nap a barátaival volt a 13 éves lány, nevetett, boldognak tűnt, majd este felment a szobájába és felakasztotta magát. Faith Hindle-re az édesanyja talált rá a szobájában.

Hiába riasztották azonnal a mentőket, az iskolás lány életét már nem lehetett megmenteni.

Faith mentális gondokkal küzdött, többször volt már öngyilkossági kísérlete. 2018 szeptemberében például az iskolában vett be gyógyszereket, ám akkor sikerült időben orvoshoz vinni. Azóta pszichológus segített neki megküzdeni a démonaival.

A vizsgálatok során kiderült, hogy Tayaba Nicholson, a Salford CAMHS mentális egészségügyi szakembere nem adott információkat a szülőknek a lány állapotáról, így azt sem tudhatták, hogy súlyos epizódon ment keresztül a halála előtti hetekben. Fel is hívta Nicholsont és azt mondta neki, nem tudja megóvni magát saját magától, naponta öngyilkossági gondolatai vannak.

Ennek ellenére a halottkém szakvéleménye szerint a kislány valójában nem akart öngyilkos lenni, egy újabb segélykiáltásnak szánta az akasztást.

A család most arra kéri a mentális problémákkal küzdőket, hogy ne szégyelljék és kérjenek segítséget.

“Még mindig nem tudom elhinni, hogy meghalt. Egész nap nevetett és viccelődött, majd másnap elment. Senki sem gondol arra, hogy egyszer egy 13 éves gyerek temetését kell megszerveznie” 

mondta az édesapa, Lee.

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Orbán Viktor munkája nem volt hiábavaló! .. Jelzésértékű, hogy az EP-ben az európai reneszánszban reménykedő pártok határozottan kiálltak Magyarország mellett!

A támadásokról eleget hallottunk, eleget élvezkedett ezen a baloldali sajtó, arról azonban keveset beszélünk, hogy a vörös többségű...

2023. április 30-ig magánszemélyeket nem tehetnek ki önkormányzati bérlakásból!

Az MTI szerint Karácsony Gergely főpolgármester javaslatát egyhangúan támogatta a testület.. A döntés értelmében a Fővárosi Önkormányzat vállalta a...

Hamar itt a hideg, és aki egész évben nem készült fel, az könnyen megfázik, de van megoldás!

Kurkuma, gyömbér, sárgarépa, ebből készíts ívólevet! A gyömbér miatt egy kicsit erős lesz, de meg kell inni, és akkor...

„Sándor, Sándor, tűnj a p…mból” – skandálták az abortusztörvény ellen tüntetők a Belügyminisztérium előtt – Így zajlott a demonstráció

Szeptember 13-án jelent meg a Pintér Sándor, belügyminiszter nevéhez köthető rendelet, amely az abortusztörvény egyik mellékletén változtatott: eszerint...