10.7 C
Budapest
2023. április. 1. szombat

Édesanyja és sporttársai búcsúztak a fiatalon elhunyt zsokétól, Jeles Esztertől – videók

Dátum:

Megosztás:

Fiatalon meghalt Jeles Eszter magyar zsoké, aki 13 nappal ezelőtt bukott Toms nevű telivérével a Fegentri Női Amatőrlovas Világbajnokság isztambuli versenyén.

A 21 éves nyíregyházi sportolót azonnal kórházba vitték, másnap meg is műtötték, de kómába esett. Csak egyszer tért magához, akkor a telefonját kérte, de szinte azonnal elvesztette az eszméletét. Tizenhárom nap küzdelem után a szervezete feladta a küzdelmet.

Emlékét sporttársai sem feledik. Az isztambuli Veliefendi lovasiskola a pályán tartott megemlékezésen megható módon búcsúztatta: sorfalat álltak neki és tisztelegtek emléke előtt.

A Blikk szerint az édesanyja az alábbi sorokkal búcsúzott tőle az isztambuli megemlékezésen:

Az eltelt két hét alatt nagyon sok minden történt, amit szavakkal nem tudok elmondani. Győzelem, boldogság, mámor. Egy elkerülhetetlen versenybaleset. Kórházi küzdelem, remény, összeomlás, szomorúság és sok-sok szeretet, el sem lehet mondani, mennyi! Eszti választotta Belgium helyett az isztambuli versenyt, mindenáron itt akart lenni. Nagyon köszönöm, hogy a szombati verseny megadta neki azt a hatalmas boldogságot, amire vágyott, amit megérdemelt… A balesetet követően orvosok, ápolók kiemelkedő szakmai tudásukkal, odafigyelésükkel megtettek mindent. Hála és köszönet nekik!

Jeles Eszter 2018-ban indult a Hortobágyi Vágtán, amelyen az első helyet szerezte meg, a Nemzeti Vágtán pedig negyedik lett.

A tragikus haláleset után a magyar lovassport örökös bajnoka, Dallos Gyula is megszólalt.

Egy nagyon szomorú dologról beszélünk, amelyben senki nem vétett. Tehát nem az volt, hogy valaki veszélybe sodorta, mert aki felbukott, az is életveszélyben volt. Ő bele botlott Eszter lova, ami ilyen szempontból kivédhetetlen

– nyilatkozta könnyek között a nemzetközileg is elismert veterán lovas, miniszteri biztos az RTL Klub híradójának.

index, blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ebben nem lesz köszönet: lesújt az időjárás erre az országrészre

Továbbra se lesz hozzánk kegyes az időjárás, sőt most tombolja ki magát csak igazán. Mutatjuk, hogy hol lesz...

Helyszíni videó: meghalt a férfi, aki lezuhant a Margit hídról – videó! (18+)

A tragédiát többen is láthatták. A legfrissebb hírek itt! Meghalt az a férfi, aki szerdán lezuhant a Margit híd szigeti...

A tetejére borult egy autó az M3-as autópályán

A balesetet követően a leállósávban haladt a forgalom... A katasztrófavédelem oldalán arról számoltak be, hogy a tetejére borult egy gépkocsi...

Borzalmas tragédia: kiugrott egy férfi az ajkai kórház ablakán

A hatodik emeletről vetette ki magát az öngyilkos beteg.. Meghalt a férfi, aki kiugrott az ajkai kórház hatodik emeletéről...