20.3 C
Budapest
2023. szeptember. 30. szombat

Eddig senki nem zárta az ajtókat a településen, ennek vége

Dátum:

Megosztás:

Mollie Tibbets egy nagyon biztonságos településről tűnt el, ahol mindenki ismer mindenkit és odafigyelnek egymásra az emberek. Szemtanúk látták, amikor kocogni indult és akkor is, amikor visszatért. Akár önszántából távozott a házból, ahonnan eltűnt, akár erőszakkal vitték el onnan, megmagyarázhatatlan, hogy miért nem látott vagy hallott senki semmit.

FORRÁS: FACEBOOK

Az USA Iowa államában található az 1400 lakosú Brooklyn település, ahol július 19. óta szinte megállt az élet. Mindenki ismerte és szerette a mintaszerű életet élő Mollie Tibbetts-et, nem tudják feldolgozni a sokkot, hogy ilyen érthetetlen módon, teljesen nyomtalanul eltűnt. A családjával és a barátjával jó viszonyban volt, senki nem tudja elképzelni, hogy az életében lett volna valamilyen sötét titok, amiből az következhetne, hogy ő maga akart eltűnni.De arra sem utal semmi, hogy elrabolták volna.A barátja házában lakott, vigyázott annak kutyáira, amíg az a munkája miatt egy 220 kilométerre lévő helyen volt pár napig. A házban erőszakos behatolásnak vagy dulakodásnak nem találta nyomát a rendőrség. Az ajtók nem voltak bezárva, de mint olyan sokan Brooklynban, Mollie Tibbets sem szokta zárni az ajtókat.

Nyilatkozott a Fox News-nak Scott Hawkins, aki egyfajta önkéntes polgárőrséget szervezett a településen. Elmondta, hogy nem is emlékszik rá, mikor történt komolyabb bűncselekmény a környékén. Az ott lakók ismerik egymást és megbíznak egymásban, ő csak azt kezdeményezte, hogy minél többen időnként jöjjenek ki a házukból vagy legalább az ablakon nézzenek ki, hogy nem látnak-e gyanús idegent feltűnni. Sok brooklyninak akkora volt a biztonságérzete, hogy nem is zárta a háza ajtóit.Ez most megszűnt, már mindenki bezárkózik.

Nem látni az utcán játszó gyerekeket vagy a környéken kiránduló családokat, mint régebben.

FORRÁS: FACEBOOK

Szemtanúk látták, hogy Mollie Tibbets július 18-án este fél nyolckor kocogni indult, és azt is, hogy kilenc óra körül visszatért a barátja házába. A rendőrség a laptopját átvizsgálva megállapította, hogy este tíz után még használta. Ez az utolsó nyom.A 20 éves lány akár önszántából távozott, akár úgy kényszerítette erre valaki, akkor sincsen rá magyarázat, hogy miért nem látott senki semmit.A rendőrség önkéntesek segítségével már nagy területet kutatott át alaposan minden eredmény nélkül. Még a rendőrkutyák sem kaptak szimatot, ami a szakértőket is meglepte. Eltűnt Mollie Tibbets mobiltelefonja és okosórája, de ezeknek a helyét sem sikerült egyelőre meghatározni. Mindenki csak találgat Mollie Tibbetts ügyében, a rendőrség semmilyen nyomot nem talált, gyanúsítottjuk sincsen. Időközben az adakozásnak köszönhetően a nyomravezetői díj már több mint 300000 dollár, és folyamatosan növekszik.

Ebből a házból tűnt el nyomtalanul Mollie Tibbetts. FORRÁS: AFP

A három hete tartó feszült várakozás nagyon megviseli a családot, de a velük együtt érző teljes települést is. Vasárnap nehéz pillanatokat éltek át, amikor hírt kaptak róla, hogy Brooklyntól mindössze 150 kilométerreegy 20 éves lány holttestét találták meg.Erről az esetről kiderült, hogy egy Sadie Alvarado nevű ápolónő szombat éjjel veszekedett a barátjával és annak állítása szerint dühében kiugrott a mozgó autóból. A barátja viszont elhajtott, mert nem gondolta, hogy baja eshetett.

Forrás: Fox News

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Váratlan dolgot tettek az oroszok éjjel, ez az ország sodródhat bele a háborúba

Lehetséges légtérsértést észleltek a román hadsereg radarjai péntekről szombatra virradó éjszaka, amikor Oroszország újabb légitámadást intézett a román...

Kiakadtak a rajongók Beckham tettén, amikor szájon csókolja 12 éves lányát, Harpert…

David Beckham ismét megosztotta a követőit legújabb videójával, amelyen szájon csókolja 12 éves lányát, Harpert. Éppen Victoria Beckham párizsi...

Milliókat keres ez a gyönyörű lány azzal, hogy a kerek fenekével lufikat robbant – fotó

Egy fiatal nő nem gondolta volna, hogy az egyik rajongója fura kérdéséből üzleti vállalkozást fog indítani, azonban mégis...

Egyre durvul a migránsőrület – képek, videó

Drótvágó, létra, bot, csőre töltött éles lőfegyver... – át akarnak jönni az illegális migránsok a kerítésen - írja...