12.8 C
Budapest
2024. április. 23. kedd
HomeÉletmódÉletmód hírekEcetet forralt, majd a vécécsészébe öntötte! Meg fogsz lepődni, ha meglátod a...

Ecetet forralt, majd a vécécsészébe öntötte! Meg fogsz lepődni, ha meglátod a végeredményt..

Olcsó, de nagyon hatásos.

A lefolyók és csövek dugulása, főleg, ahol régi a vezeték nagy problémát okozhat. Akár havonta is előfordulhat, hogy szerelőt kell hívni a probléma elhárítása érdekében.

Ne költsünk drága pénzeket a szakemberekre, hiszen mi magunk is könnyen meg tudjuk oldani a problémát. Az alábbiakban egy nagyon egyszerű, és hatékony módszert mutatunk, mely segítségével könnyen kidugaszolhatjuk az eldugult lefolyókat, vagy a vécécsészét.

Mindenki ezt olvassa most!

Ezzel a módszerrel nem csak a dugulástól, de a kellemetlen szagtól is megszabadulhatunk. Érdemes kipróbálni!

Hozzávalók:

  • 250 gramm szódabikarbóna
  • 100 ml ecet
  • 2,5 liter felforralt víz
  • egy nagy rongy

Alkalmazás:

1.melegítsük fel egy edényben az ecetet

2.öntsük a lefolyóba a szódabikarbónát

3.ezután rögtön öntsük rá a felforralt ecetet

4.majd a rongy segítségével tömítsük el a lefolyót

5.az ecet és a szódabikarbóna reakcióba lép, habzani kezd, és kidugaszolja a lefolyót

6.kb. fél óra múlva melegítsünk fel 2,5 liter vizet, és lassan öntsük bele a lefolyóba. Vigyázzunk, hogy a forró víz ne spricceljen ki a vécécsészéből.

7. Pár perc múlva öblítsük le a vécét hideg vízzel, és készen is vagyunk. A víz most már akadálymentesen fog lemenni a vécén.

Mindenki ezt olvassa most!

blikkruzs

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work