27.9 C
Budapest
2023. szeptember. 27. szerda

Durván bekeményít az április! Esővel, viharos széllel támad a hétvége!

Dátum:

Megosztás:

Pén­te­ken még él­vez­het­jük a nap­sü­tést, hét­vé­gén azon­ban drasz­ti­ku­san meg­vál­to­zik az idő­já­rás. Va­sár­nap leg­fel­jebb 12 fokot mér­he­tünk, és özön­víz­szerű eső zú­dul­hat a nya­kunkba!

Durván bekeményít az április! Esővel, viharos széllel támad a hétvége!

Úgy tűnik, jó időre búcsút kell mondanunk a kellemes áprilisi időnek! Bár pénteken még kisüt a nap, hétvégén gyökeresen megváltozik az időjárás. Egy markáns hidegfront hoz többfokos lehűlést, ami viharos széllel és jelentős mennyiségű csapadékkal párosul.

Pénteken a kezdeti napos időt követően napközben már többfelé megnövekedhet a felhőzet, de csapadék csak az esti, késő esti órákban várható. Már ekkor élénk lehet a délies szél. Hajnalban mindössze 1 és 8, délután 19 és 23 fok között alakul a hőmérséklet.

Az igazán pocsék idő sajnos pont a hétvégén éri el hazánkat.

Szombaton kezdetben csak elszórtan, délutántól viszont többfelé kialakulhat eső, zápor. A hőmérséklet ennek ellenére még kellemes lesz, a legmelegebb órákban 22 fokot mérhetünk.

Vasárnap többfelé várható eső, zápor, ráadásul sokfelé viharossá fokozódik az északnyugati szél. Jelentősen visszaesik a hőmérséklet, délután csak 10-16 fokra számíthatunk.

A borongós, évszakhoz képest hűvös idő hétfőn is kitart. Számottevő javulásban csak a jövő hét második felében bízhatunk.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Az energia-tévedés – vagy inkább energia-átverés, és a világ kifosztásának egy remek modellje – 4

Térjünk picit vissza a tehenekhez! A metán – laborban kísérleti leg igazolható, az szénmonoxidból és vízből jön létre, és...

NAPÚT – 7: AZ Utolsó vacsora szereplői – Jakab

Jobbról balra haladva az ötödik apostol az idősebb Jakab. Jakab robbanékony természetű volt. Szent Lukácstól tudjuk a következő esetet,...

Felháborítóan kicsi a Hableány-ítélet! – Az ügyészség részletesen elmagyarázza, miért kell nagyobb büntetés (2 db vonatkozó hanganyag a cikkben)

Fellebbezett az ügyészség a Viking Sigyn szállodahajó kapitányát érintő elsőfokú bírósági ítélet ellen a Hableány-perben. Az ügyészség szerint...

Fogyhatunk-e az éjszaka folyamán?

A globális elhízási járvány erőfeszítésre sarkallta a világot, hogy hatékony és elérhető fogyási stratégiákat találjon. Ennek következményeként új étrendi...