Hirmagazin.eu
Főoldal » Durva vádak: Kitálalt Hellmich Jackson orvosa a sztár perverz vágyairól!
Bulvár

Durva vádak: Kitálalt Hellmich Jackson orvosa a sztár perverz vágyairól!

Leg­utóbb tit­kos bűn­bar­langja miatt rob­bant ki bot­rány, most pedig or­vosa le­lep­lező köny­vé­ből de­rül­tek ki sötét tit­kok a 7 éve el­hunyt pop­le­genda múlt­já­ról. Vajon igaz lehet az el­ké­pesztő pletyka?

Hetek óta hangos a világsajtó a 2009-ben elhunyt popikon botrányos múltjától. A hatóságok júniusban azt állították, hogy uno­ka­öccseit mo­lesz­tálta az éne­kes, hall­ga­tá­su­kat pedig ér­té­kes aján­dé­kok­kal vá­sá­rolta meg.

Ám ez még nem minden! Orvosa, Conrad Murray leleplező könyvében ugyanis újra durva vádak érték a titkos bűnbarlangot létrehozó sztárt.

A doktor állítja, Jacko annak idején fülig beleszeretett ötéves keresztlányába, és mivel az érzelmei egyre csak erősödtek, 7 évvel később elhatározta, hogy feleségül is veszi az akkor 12 éves kislányt.

“A kis Harriet alig múlt ötéves, amikor Jacko vonzódni kezdett iránta. Őszintén mesélt nekem erről. Végig abban bíztam, hogy elmúlik majd a beteges vágy, ám amikor a lány 12 éves lett, Michael már őrülten ragaszkodott hozzá. Nagyon jóban volt az apjával, és komolyan azt fontolgatta, hogy Londonba utazik, hogy előálljon a házassági ajánlattal”

– írta Murray.

Durva vádak: Kitálalt Hellmich Jackson orvosa a sztár perverz vágyairól!
Fotó: Profimédia

Ám a poplegendának volt egy másik terve is arra az esetre, ha a beteges frigy mégsem jönne össze! Kinézte magának az akkor 11 éves – azóta dögös világsztárrá cseperedett – Emma Watsont, és kijelentette: ha keresztlányát nem tudja elvenni, hát jó lesz neki Watson is.

Murray hozzátette: A világsztár megeskette őt, hogy senkinek se beszéljen terveiről, csak akkor, amikor már itt az ideje.

Nos, Murray szerint most eljött az idő…

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Rengeteg pénzt kaszálhatna hétfőn Zalatnay Cini

Mazsi

Ilyen volt, ilyen lett: nem ismert magára az akkori közösségi oldalon a celebkirálynő

info

Két hét után került elő élve a vadonból

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
Betöltés....