-1.4 C
Budapest
2023. február. 6. hétfő

Durva a harc, Hosszú kihagyhatja a vébét

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Ul­ti­má­tum elé ál­lít­hat­ják az úszók Gyár­fás Ta­mást. Itt már a szur­ko­lók is ve­szít­het­nek…

Ennek már a fele sem tréfa, legjobb úszóink bojkottálhatják a rövid pályás úszó-világbajnokságot. Decemberben Windsorban rendezik a viadalt, nagy kérdés, hogy ott lesz-e Hosszú Katinka?

Durva a harc, Hosszú kihagyhatja a vébét
Hosszú akár a vébéről is lemondhat (Fotó: Facebook)
Fotó: Facebook

A Bors információja szerint ugyanis az is elképzelhető, hogy legjobb úszóink bojkottálják a részvételt, ha Gyárfás Tamás szövetségi elnök nem mond le addig posztjáról. A MÚSZ-ból származó információ azért is aggályos, mert a nevezési lista le van adva, így már nem lehet új versenyzőket indítani.

Durva a harc, Hosszú kihagyhatja a vébét 1
Gyárfás jelezte, egyelőre nem kíván lemondani (Fotó: MTI Fotó)
Fotó: MTI

Nem mellesleg Hosszú Katinka jelentős pénztől is eleshetne, mivel az aranyakkal és a világcsúcsokkal akár 30 millió forintot is összeúszhatna.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Kína: Meteorológiai kutatásokat végzett az amerikai légtérbe tévedt léggömb

Meteorológiai kutatásokat végzett az amerikai légtérbe tévedt kínai léggömb, amely azért tévedt ilyen messze a tervezett útvonalától, mert...

Lelőtték az amerikai légtérben felfedezett kínai hírszerző léggömböt

Az amerikai haderő szombaton megsemmisítette az Egyesült Államok légterében a hét közepén felfedezett kínai léggömböt, amely az amerikai...

Eddig is rovarokat ettünk, legfeljebb nem tudtunk róla

Hatalmas felhördüléssel fogadta a hazai közvélemény az Európai Bizottság két januári döntését, melyek értelmében a gyártók az EU-ban...

Hajófelvonulással nyitották meg a farsangot Velencében – videó

Egy nagyméretű papírmasépatkány vezette a farsangot megnyitó hajófelvonulást vasárnap Velencében. Az utcai karneváli programok ingyenesek, és február 21-ig...