20.8 C
Budapest
2022. május. 19. csütörtök

Dundika vallomása: ijesztő betegséggel küzdenek a fiai

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Marián már kezdi kinőni a veszélyes légúti betegséget, de korábban fulladásos rohamai miatt kórházba került.

Kiderült, hazánk egyik legnépszerűbb sztárpárjának is sokszor voltak, és jelenleg is vannak álmatlan éjszakái a beteg gyermekeik miatt.

Majka mindebből semmit nem mutatott a külvilág felé, egy alkalommal azonban kórházi kapcsolatot keresett Facebook-oldalán. Még ekkor sem gondolta senki, hogy nagy a baj, pedig volt oka az aggodalomra. Nagyobbik fia, Marián fulladásos rohammal és magas lázzal került kórházba.

Erről a műsorvezető párja, Dundika beszélt most először, aki saját történetükkel másoknak is erőt szeretne adni. Bár nagyon rémisztő és gyötrelmes út vezet odáig, de a krupp jó eséllyel kezelhető, idővel kinőheti a gyerek. A kérdés csupán az, hogy addig is, hogyan lehetséges csillapítani a tüneteket.

“Soha nem gondoltam volna, hogy gyerek témákban fogok írni, de most itt állok egy gyerekkel a karjaimban, akinek olyan mély hangú kutya-ugatásszerű köhögése van, amit évekkel ezelőtt átéltem már a másik gyerekemmel is.

Ennek a – főleg elsőre – igen félelmetes tüneteknek az okozója a krupp

– kezdte Dundika, aki ma már könnyebben kezeli a helyzetet, mert Mariánnal már megtanulta a leckét.

“Mit csináltam mikor először hallottam a nagyobbik fiamat így köhögni? Megijedtem és orvost hívtam. Aztán miután már volt némi fogalmam a betegségről, elkezdtem a terápiát. Először is vettem egy inhalátort, amibe patikában kapható vizet kellett tenni. Marcinak mondtam, hogy lesz egy 5-10 perces mese nézés, miközben inhalálunk. Még nagyon kicsi volt, és persze nem értette, de szerencsére tetszett neki a füst, ami kijött a maszkból. Csak sajnos nem sokáig…. Gondolkodtam mit tegyek, hiszen minimum 5 percig kell a gyerek szája/orra elé rakni, és ráadásul mindezt naponta többször is. Mindent bevetettem”

– emlékezett vissza az anyuka, aki akkoriban teljesen tehetetlennek érezte magát. Aztán egyik éjszaka megtörtént, amitől Majkával együtt rettegtek: rosszabb lett Marián állapota és kórházba került.

Forrás: Ripost

Fotó: Markovics Gábor

 

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Németország Leopard tankokat ad ajándékba Csehországnak, hogy Csehország tudjon adni régi fegyvereket Ukrajnának.. – Szólj hozzá!

Csehország 15 Leopard 2A4 típusú harckocsit kap Németországtól, és tárgyalásokat kezdett további 50, a legkorszerűbb Leopard-változathoz tartozó 2A7+...

Mariupol végleg elesett, egy ország két évszázados politikának vet véget Putyin

Mariupol védői több hónapos küzdelem után feladták a harcot, így elesett az Azovi-tenger melletti város utolsó bástyája, az...

Időjárás: mutatjuk, mire számíthat ezen a májusi csütörtökön

Az észak felől hazánkba nyomuló hűvösebb légtömeg nyugalomba kerül fölöttünk, így a csütörtök hajnal még a tegnapinál is...

Észak-Korea a járvány szorításában – a büszke országvezetés nem kér külföldi segítséget, és saját szakembereit okolja a krízisért – hanganyagon a szakélrtővel készült interjú.....

A határok hermetikus lezártsága miatt elképzelhető, hogy valóban csak most érte el a koronavírus-járvány Észak-Koreát, ám az oltatlanság...