0.4 C
Budapest
2023. november. 30. csütörtök

Drogos színészt játszik Stohl András (Olvasd el és nézd meg!)

Dátum:

Megosztás:

Testhetzálló szerepet kapott Stohl András a Valami Amerika 3 részében. Herendi Gábor rendezô bízott benne, hogy a színész kellő öniróniával oldja meg a dolgot.

Néhány évvel ezelőtt óriási port kavart Stohl András a médiában, amikor ittas vezetés és kokainfogyasztás következtében autóbalesetet okozott. Bár a 2010-ben történt balesetben négyen is megsérültek, az ütközést mindannyian túlélték, éppúgy, ahogy Stohl András is az ezt követően börtönben töltött öt hónapot. A Jászai Mari-díjas színész akkor megfogadta, hogy többé nem kerül olyan helyzetbe, hogy rabruhát kelljen magára öltenie, most azonban újra rácsok mögé került, méghozzá Kokó, a drogos színész szerepében.

– Stohl Andrással már nagyon régóta szerettem volna együtt dolgozni, mert kiváló színésznek tartom – magyarázta Herendi Gábor rendező, miért épp Stohlra esett a választása. – Nem tudtam, hogy mit fog szólni, amikor felkerestem a szerep kapcsán, de tudtam azt, hogy egy jó humorú srácról van szó, aki rendelkezik akkora öniróniával, amilyet ez a karakter megkövetel. Szerintem ő ezt a múltjának egy egyfajta elegáns tisztulási folyamataként is megélheti úgy, hogy poént csinál magából – fejtette ki gondolatait a Borsnak Herendi, majd azt is elárulta: a börtönjeleneteket eredeti környezetben vették fel, a rendező valóban hűvösre tette a stábot.

– A jelenetek egy részét a váci börtönben rögzítettük, ami egy működő intézmény, így minden biztonsági előírásnak meg kellett felelnünk. Borzasztó nagy szigor volt, pusztán a bejutás két órát vett igénybe, hiszen a forgatások előtt mindent és mindenkit átvilágítottak.

Nagy Ervin becsókolt

Nagy Ervin a Valami Amerika 3-ban egy homoszexuális rabot alakít, és az egyik jelenetben kissé túl is lőtt a szerepén a stáb nagy meglepetésére. A Kincsem sármos sztárja ugyanis rögtönzésből megcsókolta Pindroch Csabát, holott a forgatókönyvben ilyen nem szerepelt. Ez a humoros jelenet végül nem került be a filmbe.

Szabó Győző belefogyott

A filmben meglepően sok szereplő, köztük Szabó Győző is meztelenkedik, és bár azt elismeri, hogy nem a legkomfortosabb érzés pőrén a kamerák elé állni, mégis megugrották ezt az akadályt.

– Jó előre tudtuk, hogy lesznek ilyen jelenetek, emiatt már időben igyekeztem felkészülni erre az edzésekkel. Ezt nem csak a film miatt, magam miatt is tettem – árulta el lapunknak Szabó Győző.

Ganxsta behúzott

A nyári fesztiválszezonban zajlottak a film felvételei, így megesett, hogy a Lolka nevű bandatagot alakító Ganxsta Zolee három napig nem aludt a koncertek miatt, ettől függetlenül imádta a forgatást.

– Az volt a kedvenc jelenetem, amikor le kellett rántanom az emeletes ágyról Hujber Ferit. Kétszer-háromszor vettük fel azt a jelenetet, és közben hallottam, ahogy sikoltozva nevet a stáb körülöttünk. Azt mondták, hogy nagyon eredetinek tűnik a felvétel. Mondtam nekik, hogy azért, mert kicsit fáradt voltam, és véletlen tényleg behúztam neki, így nem csak az öklös, de Feri hörgése is eredetire sikerült.

Forrás: borsonline

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

PET-palack visszaváltás: Nemcsak lehetséges, kötelező is!

BUDAPEST (2023. november 29.) – Jövő év elejétől kötelező PET-palack visszaváltás lép életbe Magyarországon, ami talán érdemben hozzájárulhat...

Megszabadulna fölösleges kilóitól?

Fogyjon velünk lemondások nélkül! A lakosság nagy része küzd súlyfelesleggel, ami egyrészt esztétikai probléma, de sokkal inkább egészségügyi, hisz súlyos...

Álmodozó kényelem – útmutató a stílusos és kényelmes pizsamák kiválasztásához nők számára

Az alvás minőségének javítása érdekében ügyelj arra, hogy a hálószobában ne csak friss levegő legyen. Igaz, hogy az...

Válságban van Kulcsár Edina és G.w.M házassága? Árulkodó mondatok a szépségkirálynőtől…

Kulcsár Edina nemrég bejelentette, hogy ezentúl csak azok láthatnak bele a családi életükbe, akik előfizetnek rá. Nos, vannak akik bizony...