11 C
Budapest
2023. március. 24. péntek

Drámaian romlott Bruce Willis állapota: egyre zavartabb és agresszívebb – írja az elle.hu

Dátum:

Megosztás:

Aggasztó hírek érkeztek Bruce Willis állapotáról

– szemlézte a marca.com cikkét az elle.hu


Bruce Willis családja tavaly jelentette be, hogy a színész afáziában szenved, majd 2023 elején kaptak egy pontosabb diagnózist. A színésznél frontotemporális demenciát állapítottak meg. Ennek a betegségnek jóval súlyosabbak a tünetei, a legújabb hírek szerint pedig romlott a híresség állapota.

Megkönnyebbült Bruce Willis családja a diagnózis után

A frontotemporális demencia az agy azon részeit érinti, melyek a beszédért, illetve a viselkedésért felelnek. A betegség egyik legnagyobb veszélye, hogy nincsenek egyértelmű jelei. A szakemberek szerint olyan általános dolgokkal kezdődik, mint az enyhe memóriazavar, szorongás vagy az alvászavar. A legtöbben ezekhez a problémákhoz nem feltétlenül társítják a demenciát. A színész betegsége hasonlóan kezdődött, a forgatásokon elfelejtett dolgokat, időként nehezen fejezte ki magát.

Kezdetben afáziával diagnosztizálták, ám a család kapott egy másik diagnózist, ami elszomorította őket, de részben megkönnyebbültek.

Megkönnyebbülés, hogy végre egyértelmű diagnózist kaptunk.

A betegség tünetei közé tartoznak, a súlyos érzelmi kitörések, az elidegenedés, a viselkedési normáktól való eltérés, az apátia, illetve az empátia elvesztése. Bruce állapota miatt Emma Willis pár hete konzultált egy demencia specialistával, annak érdekében, hogy megfelelő környezetet biztosíthasson a színésznek.

Rossz hírek érkeztek

Most Wilfried Gliem, a színész egyik közeli rokona adott interjút a német Bild nevű lapnak, aki elárulta, az elmúlt időben egyre több tünet jelentkezik a színésznél. Marlene Willis, Bruce édesanyja rosszul viseli a dolgot, nagyon fájdalmas számára ez az egész helyzet.

Azt mondja, nem biztos benne, hogy a fia felismeri őt, a viselkedése lassú és kissé agresszív

– mondta Gliem. Azt is elárulta, hogy Bruce egyre ritkábban tud beszélgetni az emberekkel, mivel a betegsége miatt nehezen alkot mondatokat.

Scout és Tallulah két nagyon erős lány, akik most is oda vannak az apjukért, ahogyan ő is oda volt értük.

Via

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Mai esti tornánkat az orvos tanácsaival is elláttuk – videó

A doktor úr elmond mindent, az esti tornát csak az után csináld, hogy elolvastad a doktor úr tanácsait! Itt...

Esti mese – videó

Jó éjszakát gyerekek! Esti mese videója Hirmagazin.eu

Pompa, fényűzés: elképesztő ruhakölteményekben vonultak végig a hazai sztárok a Glamour-gála vörös szőnyegén – fotók

Megvannak a GLAMOUR Women of the Year díjazottjai! Idén hat kategóriában lehetett szavazni! A GLAMOUR Women of the Year díj küldetése immár 15...

Már nem bírják tovább: bűzlő mocsár keseríti meg a debreceni belváros lakóinak életét – videó

Békákkal, nádassal és fészkelő madarakkal teli mocsár áll a házak között Debrecen belvárosában már több mint tíz éve. Náddal...