10.7 C
Budapest
2023. április. 1. szombat

Drámai csavar VV Fanni ügyében, gyanús telefonhívásokra derült fény

Dátum:

Megosztás:

Megszólalt a gyanúsított egykori ügyvédje, akivel gyakran hajnalban egyeztetett B. László.

B. László a lány eltűnésének napjától a letartóztatásáig feltűnően sokat beszélt telefonon ügyvéd nagybátyjával, akit később kizártak az ügyből. Dr. Brodmann többet tudhat, mint eddig hittük – írja a Bors.

Nem mindennapos dolog védőt kizárni az ügyéből, de az ügyészség Novozánszki Fanni gyilkossági ügyében ezt megtette, és rendőrségi kezdeményezésre három hónap után, márciusban le­váltotta a gyanúsított ügyvédjét, dr. Brodmann Pétert.

A jogászt azóta meghallgatták tanúként, mi több, Fanni és B. László DNS-e mellett az övét is keresték a gyanúsított autójában talált véres kötélen. Eddig úgy tudtuk, a kizárást, a tanúzási kötelezettséget és a mintavételt a hatóságok arra alapozták, hogy B. László idős nagypapája felismerni vélte a gyilkos kötelet, mondván, az a családé.

A Borsnak azonban most új információ került a birtokába arról, hogy valójában miért zárhatták ki az ügyvéd nagybácsit. A lap szerint B. László és egykori védője feltűnően sokat beszélt telefonon Fanni eltűnésének estéjétől a gyanúsított letartóztatásáig.

A rendőrségnek természetesen első dolga volt, hogy a mobilszolgáltatótól lekérje B. László híváslistáját, amelyből egyértelműen kiderült, hogy a kritikus négy napban, amikor az emberölés már megtörtént, de még nem vették őt őrizetbe, érdemben a nagybácsival tartotta a kapcsolatot, akivel feltűnően hosszan beszélt olyan időszakokban– például éjjel két-három órakor –, amikor az emberek nem sűrűn hívják egymást hosszas csevejre…

A Blikk korábbi információi szerint a feltételezett gyilkos napokig a csomagtartójában lévő holttesttel járta az országot, így nem kizárt, hogy jogi segítség miatt hívta a nagybácsit. Mindezen információk pedig kellő alapot adhattak ahhoz a rendőrségnek, hogy a nagybácsira is gyanú vetüljön, és az ügy megoldása érdekében a továbbiakban tanúként hallgassák ki.

Dr. Brodmann Péter a kiszivárgott információkról a következőt nyilatkozta:

„Valóban így történt. Többször hajnalban beszéltem vele. De hogy miért és miről, az ügyvédi titok marad”

– szögezte le az egykori védő, aki még várja a DNS-vizsgálat eredményét.

Forrás: Ripost

Fotó: RTL Klub

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Ebben nem lesz köszönet: lesújt az időjárás erre az országrészre

Továbbra se lesz hozzánk kegyes az időjárás, sőt most tombolja ki magát csak igazán. Mutatjuk, hogy hol lesz...

Helyszíni videó: meghalt a férfi, aki lezuhant a Margit hídról – videó! (18+)

A tragédiát többen is láthatták. A legfrissebb hírek itt! Meghalt az a férfi, aki szerdán lezuhant a Margit híd szigeti...

A tetejére borult egy autó az M3-as autópályán

A balesetet követően a leállósávban haladt a forgalom... A katasztrófavédelem oldalán arról számoltak be, hogy a tetejére borult egy gépkocsi...

Borzalmas tragédia: kiugrott egy férfi az ajkai kórház ablakán

A hatodik emeletről vetette ki magát az öngyilkos beteg.. Meghalt a férfi, aki kiugrott az ajkai kórház hatodik emeletéről...