28.3 C
Budapest
2023. június. 2. péntek

Drámai bejelentés: itt van Oroszország nukleáris válasza

Dátum:

Megosztás:

Marija Zakarova, az orosz külügyminisztérium szóvivője nemrég reagált a nyugati országok által megtett válaszlépésekre, miután Moszkva bejelentette, hogy taktikai atomfegyvereket szállítanak Fehéroroszország területére.

Zakarova szerint a nyugati országok válasza egy olyan közönségnek szól, akik nincsenek tisztában azzal, hogy nukleáris területen a saját országuk milyen lépéseket tett a közelmúltban.

Aláhúzta, hogy a NATO-országok voltak azok, amelyek közös nukleáris gyakorlatokat tartottak évtizedeken át, kiemelve, hogy az Egyesült Államok Németországban, Belgiumban, Olaszországban, Hollandiában és Törökországban is állomásoztat atomfegyvereket, valamint folyamatosan modernizálják az ezen fegyverek szállítására szolgáló eszközöket.

Képünk illusztráció. FORRÁS: SPUTNIK VIA AFP/RUSSIAN DEFENCE MINISTRY

Az orosz külügyminisztérium szóvivője szerint a NATO-gyakorlatok oroszellenes mivoltát a Nyugat nem is próbálja titkolni, azonban Oroszország mind ez idáig türtőztette magát. Zakarova viszont figyelmeztetett arra, hogy a Nyugat által folytatott hibrid háború és a NATO, valamint az Egyesült Államok azon terve, hogy stratégiai vereséget mérjen Oroszországra, nem marad válasz nélkül.

„Fenntartjuk és a mai napig fenntartjuk azon jogunkat, hogy lépéseket tegyünk Oroszország és szövetségeseink megvédése céljából” – mondta.

Nyitükép: SPUTNIK VIA AFP/RUSSIAN DEFENCE MINISTRY

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

The Census Bureau has released the most comprehensive statistics to date on same-sex couples living together in the U.S. (18+)

The Census Bureau has released the most comprehensive statistics to date on same-sex couples living together in the...

Figyelmeztetést adott ki a Google: ne kattints rá, ha ezt látod a leveleid között

Egy újfajta nyereményjáték terjed a népszerű levelezőrendszerben. Amelyre ha valaki rákattint, adatai rossz kézbe kerülhetnek. A népszerű böngésző levelezőprogramját,...

Összeverték Király Lindát

Én csak védekeztem - magyarázta az énekesnő. Király Linda volt a Szerencsekerék sztárvendége a TV2-n: elmesélte, hogy az Egyesült...

Elrabolták az ufók, földönkívüli lányokkal közösült – ezért ölt a süttői gyilkos

Nincs egyetértés a pszichológus és a beidézett szakértőpáros között, elnapolták a tárgyalást. Nincs könnyű dolga a bíróságnak a süttői kettősgyilkossággal vádolt...