11.2 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
Home18+Drámai balesetet vettek videóra a 61-es úton - videó (18+)

Drámai balesetet vettek videóra a 61-es úton – videó (18+)

Frontálisan ütközött két autó, a csodával határos módon nem volt súlyos sérült.

Egy autós fedélzeti kamerája rögzített egy komoly balesetet a 61-es úton, Batéból kiérve, Dombóvár irányába.

A képek tanúsága szerint egy Volkswagen Golf záróvonalon előz egy kanyarban, majd összeérnek a megelőzött Suzukival, a sofőr elveszíti uralmát a járműve felett, és a szabályosan közlekedő Opel Corsának és Citroen C3-nak csapódik.

Videó

„A videón egy rossz helyen végrehajtott előzés eredménye látható. Senki nem sérült meg komolyabban szerencsére” – írta a bpiautosok.hu oldalán megjelent felvétel készítője.

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem