36.9 C
Budapest
2022. július. 1. péntek

Dráma a stúdióban, fel akarta gyújtani szerelme a magyar színésznőt

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Nem tudta elviselni, hogy a forgatáson egy másik férfi is közel került kedveséhez…

Bár Cseke Katinka 3 éve szingli, korábban előfordult, hogy nagyon rosszul választott. A TV2 sztárja a Micsoda nők! című műsorban kotyogta ki, hogy korábban együtt élt egy nála jóval fiatalabb tunéziai férfival, aki egészen máshogy látta a világot.

“Kimentem Tunéziába Hassinéhoz, ahol azt mondta az anyukája, te vagy az első lány, akit bemutatott. Akkor volt harminckét éves.”

A 46 éves színésznő érezte, hogy valami nincs rendben, de a kapcsolat három évig tartott. Ezt főleg a pénztárcája bánta, mert utazott szerelme után Párizsba, Bel­giumba, Tunéziába, ahol ő fizette az ellátásukat.

Ám nem ez volt a legnagyobb baj…

Amikor ugyanis a vad természetű férfi Magyarországra utazott, elkísérte Katinkát a Jóban Rosszban forgatására, ahol megnézhetett egy jelenetet. Történetesen azt, ahogy szerelmét az egyik sorozatbéli orvos újraéleszti a mellkasát nyomkodva. Hasssine ezt nem hagyta szó nélkül!

Hassine kivágta az ajtót és üvöltött, hogy felgyújtja a stúdiót!

– mesélte Katinka.

A feldühödött férfi végül ordítva elrohant. Katinkáék egy napig keresték, hiszen először járt Pesten, eltévedt. Bár később megtalálták, Katinka akkor már tudta, hogy szakítania kell…

Forrás: Ripost

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Dráma a Keletinél: a forró vonatkocsiban ragadtak az utasok, az ablakokat kellett kitörniúk, hogy menekülni tudjanak.. – A MÁV “széttette” a kezét.., aztán mégis...

A meghibásodás a klímát is tönkretette, ezért hamar borzalmas hőség lett a kocsiban. Csütörtökön a Keleti pályaudvaron műszaki hibát...

Tragédia: Megtalálták a Visegrádnál a Dunába veszett lány holttestét

A Duna budapesti szakaszán találták meg a Visegrádnál eltűnt kislány holttestét. Kajakozók bejelentése alapján a Budapesti Rendőr-főkapitányág Dunai Vízirendészeti...

Kizuhant egy fesztiválozó az óriáskerékből a Balaton Soundon

Súlyos sérüléseket szenvedett egy feszitválozó a Balaton Soundon, miután kizuhant az óriáskerékből. A hírt a sérült bulizó egyik barátjától...

Rossz hír a Balatonra készülőknek: “elesett” az M7-es

A nagy forgalom mellett egy hármas baleset is lassítja a közlekedést az M7-es autópályán a fővárosból a Balaton...
facebook