Home Szabadidő Bulvár Dráma a kamerák előtt! Sírva búcsúzott Kozsó és kedvese – részletek..

Dráma a kamerák előtt! Sírva búcsúzott Kozsó és kedvese – részletek..

0
Kozso könnyeivel küzdve állt ki a többi versenyző elé Fotó: TV2

Fájó szívvel búcsúzott a Párharc műsorától Kozso és Ágica.

A miértekről a Ripostnak mesélt a sztárpár.

Péntek este első párbajához érkezett a Párharc műsora, ahol DR BRS és felesége, Adri, illetve Somhegyi Krisztián és barátnője, Viczián Viki csaptak össze. Ahogy Stohl András is elmondta, az első párbajozóknak van a legnehezebb feladata, hiszen nem volt még idejük arra, hogy bebizonyítsák: itt van a helyük. Míg Ati és Adri a teljesítménye alapján került a kiesés szélére, addig Krisztiánékat a többiek szavazták a veszélyzónába. Egyikőjüknek sem volt könnyű dolga, hiszen kegyetlen feladatokkal tarkított kihívásokat kellett teljesíteniük.

Bár mindkét páros erején felül teljesített, a végén Krisztián és Viki párosa örülhetett, így DRS BRS-ék távozni kényszerültek.

A legfrissebb hírek itt!

Vagyis mégsem…

Kozso könnyeivel küzdve állt ki a többi versenyző elé  Fotó: TV2

Miután a többiek számára is kiderült az eredmény, fájó szívvel vették tudomásul, hogy búcsúzniuk kell versenytársaiktól. Kozsó és Ágica szomorúan hallgatták Stohl András szavait, majd az utolsó pillanatban magukhoz vették a szót. Kozso könnyeit törölgetve jelentette be, hogy átadják a lehetőséget Béresék javára, így míg ők távoznak, a párbajban kiesett Ati és Adri folytathatja a versenyt.

„Béreséken láttuk, hogy ők nagyon szerették volna folytatni, többek között ezért is döntöttünk úgy, hogy a javukra feladjuk a versenyt” – kezdte a Ripostnak Ágica, aki úgy érzi, már így is nyertek a műsorral.

A legfrissebb hírek itt!

Mi már így is nagyon sokat nyertünk a műsorral, úgy gondolom, bebizonyítottuk azt, hogy milyen jól működtünk együtt. Arról nem is beszélve, hogy az önbizalmunk szempontjából a lehető legjobbkor szálltunk ki, hiszen dobogósok voltunk másodikként

– tette hozzá Kozso kedvese.

„Először mindenki értetlenül állt a kijelentésünk előtt, Béresék sem hitték el, amit hallanak. Végül aztán elfogadták a felajánlásunkat, ami egy igazán megható pillanat volt. Hosszú másodpercekig öleltük egymást, amikor pedig elhagytuk a villát, mindenki Kozso dalát énekelte”

– emlékezett vissza Ágica.

Forrás

Hirmagazin.eu

Exit mobile version
Megszakítás