10.6 C
Budapest
2023. március. 31. péntek

„Drága gyermek! Legyen békés álmod!” – Így üzentek a halálra késelt gyermek édesanyjának!

Dátum:

Megosztás:

Anna és Kitti soha nem találkoztak személyesen. Mindketten elvesztették a szeretett gyermeküket. Anna két hónappal ezelőtt, Kitti néhány napja.

Megemlékezést tartottak vasárnap este az egy héttel korábban, hajnalban megkéselt 18 éves Martin barátai és szerettei a Deák téren levő Danubius-kútnál.

A résztvevők több száz mécsest gyújtottak, hogy leróják kegyeletüket, és egyben együttérzésüket fejezzék ki az elhunyt fiú szintén jelenlevő édesanyja, Kitti felé. A gyászoló asszony előtte részletesen beszélt lapunknak Martinról és a tragédiájáról. Az erről szóló beszámolónkat annak a fiúnak az édesanyja is olvasta, akit még január elején ért halálos baleset Debrecenben. Anna fontosnak érezte, hogy ő is kinyilvánítsa együttérzését. „Drága Gyermek! Legyen békés álmod! Lélekben Édesanyukáddal vagyok! – írta a cikk alatti hozzászólásában.

késelés
Attilának esélye sem volt a túlélésre. Fotó: Mediaworks

Ezek után felhívtuk Annát, hogy megkérdezzük, hogyan viseli a 21 évesen elhunyt Attila hiányát.

 Gyakran bemegyek a szobájába és leülök az ágyára.

Kittinek is csak azt tudom üzenni, hogy vigyázzon a lelkére, és legyen vele tisztában, hogy a fia lelke ott van vele” – mondta az édesanya, aki a tragédiája ellenére is higgadt tudott maradni.

A legfrissebb hírek itt!

Kittihez hasonlóan azt szeretném, hogy a felelős nyerje el a méltó büntetését

– jelentette ki röviden, majd elmesélte, hogyan gondoskodott arról, hogy Attila fizikailag is mellette maradjon.

késelés
Mécsesekkel emlékeztek Martinra Fotó: Vaskó Tamás

„A hamvaiból egy nagyon picit eltetettem egy szelencébe, amit mindenhova viszek magammal.

A gyermekemmel nagyon közel álltunk egymáshoz. Hozzáteszem, hogy a fiatalokat ért balesetek és gyilkosságok híre mindig is megérintett, de Attila halála után még érzékenyebb vagyok”– csuklott el Anna hangja.

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Orosz katonai szakértő: súlyos lesz a helyzet, ha megindulnak az ukránok

Az egyik orosz tévécsatorna műsorában sorolta fel a szakértő, mi várható az ukrán ellentámadás alkalmával. A stúdióban lévők döbbent...

Orbán Viktor: ahogy csökken az infláció, kivezetik az ársapkákat

Az élelmiszerek esetében ahogy jön lefelé az infláció, úgy fogják majd kivezetni a most még létező ársapkákat – mondta...

Hogyan váltsunk munkahelyet és kerüljük el a stresszt?

Állásváltás és stressz? Úgy tűnhet, hogy az új munkahely kiválasztása pozitív módon motiválna minket! Azonban... Az agyunk természetesen védekezik...

Putyin-Hszi csúcs: a békeküldetés elmaradt, az erőegyensúly Kína javára billent el – videók

Hszi Csin-ping moszkvai látogatását béketeremtő missziónak nevezte, de ennek semmilyen eredménye nem volt. Az meg a jelek szerint...