23.8 C
Budapest
2022. június. 26. vasárnap

Dorina halálhírét keltették rosszakarói, a családot nagyon megviselte az ügy

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Dorina halálhírét keltették rosszakarói, a családot nagyon megviselte az ügy

Dorina sokáig fog élni, ha hihetünk a közmondásnak ,mivel nemrég a halálhírét terjesztették az interneten. Két kamasz lány találta ki, hogy a fiatal énekes meghalt, és még a temetése időpontját is kiírták. Nekik valószínűleg jó poénnak tűnt, Dorina családját azonban nagyon megviselte a lányt ért támadás.

Bár a 15 éves lányra első slágere, a Buli buli óta nagyon vigyáznak a szülei, és mindenhová elkísérik, ők sem védhetik meg mindentől – például attól a két lánytól sem, akik az interneten keltették halálhírét Rostás Dorinának.

– A lányok álnéven hoztak létre egy profilt a Facebookon, pontosabban az én nevemmel és Dorina nevével visszaélve. Akkor ért a sokk, amikor elkezdett folyamatosan csörögni a telefon, és mindenki aggódva hívott fel, hogy ugye nem igaz a hír, és Dorina jól van. Hirtelen nem is tudtam, miről beszélnek – mesélte Dorina édesanyja, Ibolya a Borsnak – Ezután gyorsan megtaláltuk a hamis oldalt. Rémisztő volt, amit ott olvastam. Már a temetésének az időpontját is leírták. A telefonhívások pedig nem akartak szűnni. Igyekeztem megnyugtatni mindenkit, de legfőképpen magamat, hogy minden rendben van, ez csak két rosszindulatú kamaszlány játéka.

A családnak sikerült kiderítenie, kik állnak az oldal mögött, Ibolya pedig fel is hívta a lányokat.

– Mondtam nekik, hogy ez zaklatásnak minősül, és feljelentést fogunk tenni, de csak felhangosították a zenét, és nevettek a telefonba. Azóta sem tudtam feldolgozni ezeket a sérelmeket.

Dorina édesanyja azt is megosztotta a lappal, hogy a szerelmes és bulizós dalok ellenére lányát még nem érdeklik a fiúk, és nagyon jó gyerek, aki engedi, hogy vigyázzanak rá. Egyelőre a tanulásra és a karrierjére koncentrál, ugyanis nemsokára műsorvezetőként próbálja ki magát a Dikh TV-n.

Dorina nemrég a Blikk szerkesztőségében is járt, itt egy összefoglaló videó róla:

blikk

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Egy férfi rohant be a metróalagútba a Blaha Lujza térnél és elvágta a torkát

Hatósági zárás miatt nem jár a 2-es metró a Deák Ferenc tér és az Örs vezér tere között...

Miért van egyre több pajzsmirigybeteg? Az endokrinológus válaszol

A kételkedők joggal vetik fel, hogy ez csupán látszat, hiszen a jobb diagnosztikus módszerek miatt érezzük csak, hogy...

Ukrajna részben leállította a földgáz szállítását Európába

Ukrajna bejelentette, hogy felfüggeszti a földgáz tranzitját egy olyan tranzitponton keresztül, amelyen az Oroszországból Európába szállított gáz közel...

Órák kérdése, és hivatalosan fizetésképtelen lehet Oroszország

Órák választhatják el Oroszországot a fizetésképtelenségtől, amely már a háború kitörése óta fenyegeti Moszkvát – írja a Bloomberg. Vasárnap este...