7.8 C
Budapest
2024. április. 24. szerda
HomeFőhírekKülföldDöntött az Európai Bizottság az oroszokkal kötött vízummegállapodásról

Döntött az Európai Bizottság az oroszokkal kötött vízummegállapodásról

Felfüggesztették az egyezséget. Emellett a bizottság azt is indítványozza, hogy az unió országai ne ismerjék el a megszállt ukrajnai területeken kiállított orosz útleveleket. Mindezt az unió belügyi biztosa jelentette be.

Ylva Johansson közölte: a vízumkönnyítési felfüggesztése válasz arra a fenyegetésre, amit az ukrajnai háború jelent az Európai Unió érdekeire és a tagállamok nemzetbiztonságára.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Az orosz állampolgárok többé nem lesznek jogosultak az uniós beutazást megkönnyítő rendszer használatára, ehelyett hosszabb, drágább és nehezebb vízumkérelmezési eljárással kell szembesülniük

– közölte az uniós biztos.

Ez a döntés vélhetően tovább fogja nehezíteni az EU orosz gázhoz jutását..

Nyitókép: pixabay

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem