11.6 C
Budapest
2022. szeptember. 30. péntek

Döntött a bíróság: Elvesztette Jolly élete egyik legfontosabb perét..

Dátum:

Megosztás:

A válás után végre pont került a gyermekelhelyezési per végére is. Suzy az anyaságról és jelenleg életéről is több részletet elárult.

Lassan három éve már, hogy Suzy és Jolly úgy döntöttek külön utakon folytatják az életüket. Azóta Suzy egyedülálló édesanyaként él, igaz nem volt egyszerű a számára az újrakezdés, de már csak a lánya, a most tíz éves Zsuzsika miatt sem hagyhatta el magát.

Erről Te sem maradhatsz le!

Épp ezért, még a legmélyebb pillanatokban sem volt számára kérdés, hogy egyedülálló anyaként is megállja a helyét. A bíróság pedig nemrég a javára mondta a gyermekelhelyezés kapcsán az utolsó szót: Suzy megkapta kislánya teljes felügyeleti jogát.

Jolly,Suzy,bíróság

„A mulattatás az életem, amíg élek, énekelni fogok, de mondanom sem kell, nekem a kislányom az első. Szombaton és vasárnap járom az országot- ekkor a szüleim vigyáznak rá, tehát a legjobb kezekben van – de hétköznap sülve-főve együtt vagyunk. Megkaptam a teljes felügyeleti jogot, az édesapja pedig fizeti a bíróság által kiszabott gyerektartást” – magyarázta boldogan Suzy a Story magazinnak, majd hozzátette: „Azt viszont már csak halkan jegyzem meg: hogy ki milyen apa, azt döntse el ő maga. Többet nem szeretnék hozzáfűzni. Tisztelem mint volt férjemet, mint a gyerekem apját, tehetséges énekesnek tartom, de tényleg mindenkinek jobb úgy, ahogy az életünk alakult.”

Erről Te sem maradhatsz le!

Az énekesnő azt is elárulta, hogy vágyik egy igazi társra, de még nem tart ott, hogy bárkit is beengedjen a kislányával közös életükbe.

„Nem görcsölök a pasitémán. Egyrészről tökéletesen jó egyedül is, amúgy meg randizgattam, de senki nem keltette fel huzamosabb ideig az érdeklődésem. Annyira intim a mi kis buborékunk a lányommal, hogy egyenlőre nem is szívesen engednék be senkit. Csak azt a férfit mutatom majd be neki, aki iránt komoly érzéseket táplálok ” – vallotta be Suzy, majd hozzá tette, hogy kislánya szeretné, ha végre ismét társa találna, aki vigyáz majd rá.

ripost

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Szlovák védelmi miniszter: “Ez óriási hír” – Szlovákia 200 millió dollárt kap fegyverre az USA-tól

Szlovákia 200 millió dollárt kap amerikai kormányalapokból, amit amerikai katonai felszerelések vásárlására fordíthat. "Ez óriási hír, ezt a pénzt...

Vagyonnyilatkozatok: a kormány meghajlik az Európai Bizottság előtt

Újra kell számolja vagyonát november 1-je után számos politikai és közéleti vezető. Benyújtották az EB-vel egyeztetett vagyonnyilatkozattal kapcsolatos...

Több ország a világon, de köztük is Franciaország továbbra is nagy erővel támogatja Ukrajnát!

Catherine Colonna, francia külügyminiszter szerdán ígéretet tett arra, hogy Franciaország hosszabb távon is támogatja Ukrajnát Oroszországgal szemben. – Miközben Oroszország...

Belebukott a sikkasztási vádba a korábbi vezetőség: megválasztották az új elnököt a MOL horvátországi partnerénél – Mutatjuk, ki ő

Az INA horvát olajipari vállalat felügyelőbizottságása (fb) szerdán tudomásul vette a Mol Nyrt. által az INA igazgatótanácsába delegált...