Kezdőlap Szabadidő Bulvár Döntött a bíróság: Elvesztette Jolly élete egyik legfontosabb perét..

Döntött a bíróság: Elvesztette Jolly élete egyik legfontosabb perét..

blikk

A válás után végre pont került a gyermekelhelyezési per végére is. Suzy az anyaságról és jelenleg életéről is több részletet elárult.

Lassan három éve már, hogy Suzy és Jolly úgy döntöttek külön utakon folytatják az életüket. Azóta Suzy egyedülálló édesanyaként él, igaz nem volt egyszerű a számára az újrakezdés, de már csak a lánya, a most tíz éves Zsuzsika miatt sem hagyhatta el magát.

Erről Te sem maradhatsz le!

Épp ezért, még a legmélyebb pillanatokban sem volt számára kérdés, hogy egyedülálló anyaként is megállja a helyét. A bíróság pedig nemrég a javára mondta a gyermekelhelyezés kapcsán az utolsó szót: Suzy megkapta kislánya teljes felügyeleti jogát.

„A mulattatás az életem, amíg élek, énekelni fogok, de mondanom sem kell, nekem a kislányom az első. Szombaton és vasárnap járom az országot- ekkor a szüleim vigyáznak rá, tehát a legjobb kezekben van – de hétköznap sülve-főve együtt vagyunk. Megkaptam a teljes felügyeleti jogot, az édesapja pedig fizeti a bíróság által kiszabott gyerektartást” – magyarázta boldogan Suzy a Story magazinnak, majd hozzátette: „Azt viszont már csak halkan jegyzem meg: hogy ki milyen apa, azt döntse el ő maga. Többet nem szeretnék hozzáfűzni. Tisztelem mint volt férjemet, mint a gyerekem apját, tehetséges énekesnek tartom, de tényleg mindenkinek jobb úgy, ahogy az életünk alakult.”

Erről Te sem maradhatsz le!

Az énekesnő azt is elárulta, hogy vágyik egy igazi társra, de még nem tart ott, hogy bárkit is beengedjen a kislányával közös életükbe.

magyar gyerekek angolul beszélgetnek a világ legkülönlegesebb snack jeit kóstolgatva

„Nem görcsölök a pasitémán. Egyrészről tökéletesen jó egyedül is, amúgy meg randizgattam, de senki nem keltette fel huzamosabb ideig az érdeklődésem. Annyira intim a mi kis buborékunk a lányommal, hogy egyenlőre nem is szívesen engednék be senkit. Csak azt a férfit mutatom majd be neki, aki iránt komoly érzéseket táplálok ” – vallotta be Suzy, majd hozzá tette, hogy kislánya szeretné, ha végre ismét társa találna, aki vigyáz majd rá.

ripost

Hirmagazin.eu

Exit mobile version