21 C
Budapest
2023. június. 4. vasárnap

Donornak szülte meg kislányát!

Dátum:

Megosztás:

El­ké­pesztő dön­tés ho­zott az anyuka! A kis Annie csak 15 órát élt, tes­tét ku­ta­tási cé­lokra ado­má­nyozta az asszony.

20 hetes terhes volt Abby, amikor az ultrahang-vizsgálaton tragikus hírt kapott.

Az orvos nagy levegőt vett, majd közölte vele, a kislánya anencephaliában szenved, vagyis nem fejlődött ki a koponyája.

Abby a hír hallatára rosszul lett, elsötétült előtte a világ, kapkodta a levegőt… Hallotta ugyan, hogy mit mond az orvos, de nem értette, miként fordulhatott elő ez az ő gyerekével.

Donornak szülte meg kislányát!

Mivel a diagnózis egyenlő a magzat halálos ítéletével, a legtöbben feltehetően úgy döntöttek volna, elvetetik a babát. Abby azonban másképpen döntött: elhatározta, hogy megszüli.

Donornak ajánlotta fel

Noha a szíve majdnem megszakadt, mégis azt gondolta, hogy kislánya léte nem lehet értelmetlen. Magában Annie-nek keresztelte el a kislányt. A név annyit tesz, kegyelem.

Ezután úgy döntött: kislánya egészséges szerveit felajánlja beteg gyermekek megmentésére. Az orvosokat sokkolta a szokatlan döntés: egész orvosi teamet állítottak fel, hogy figyeljék Abby terhességét.

A szülés napján Abbyt az egész család elkísérte.

Végre eljött a pillanat, amikor kislányomat a kezemben tarthattam. Teljesen meglepett, hogy milyen boldogok vagyunk mindannyian. Csak örömkönnyeket láttam mindenki szemében. Megszületett és mindannyian élveztük a vele töltött drága időt – idézte fel könnyesen mosolyogva az anyuka.

15 órát élt a pici

Annie mindössze 15 órát élt, Abby pedig igyekezett ébren maradni, hogy egyetlen percet se mulasszon el a kevésre szabott időből. Aztán eljött a pillanat, amikor el kellett búcsúzniuk. De az anyuka szerint ez is szép volt inkább, mint szomorú.

– Elmondtam neki, hogy nagyon szeretem őt. Megköszöntem, hogy velünk volt, és megköszöntem Istennek, hogy nekünk adta – tette hozzá az asszony.

Sajnos csak a szülés után derült ki, hogy Annie szerveit nem tudták átültetni, de a kutatók munkáját segítette a kis teste…
Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Hazánkba is megérkeztek a Pokol Angyalai (Hell’s Angels) motorosklub tagjai

Az Egyesült Államok a társaságot bűnözők bandájaként tartja számon. A világ minden tájáról jönnek a tagok, akik hazánktól...

Videón az M1-esen át menekülő őz, amely egy tatabányai kertben talált menedéket

Őzet találtak egy családi ház kertjében Tatabányán pénteken. Az állat kilométerekről, az M1-es autópályán át kóborolhatott el idáig. Az M1-es...

Sorsfordító kijelentést tett Volodimir Zelenszkij

Ukrajna készen áll a rég várt ellentámadás megindítására, hogy visszafoglalja az Oroszország által megszállt területeket – közölte az ukrán...

Itt vannak az új hulladékgazdálkodási rendszer díjai

Megismerhetők azok a díjak, amelyeket alkalmazni kell az energiaügyi miniszter rendelete alapján a július 1-jétől hatályos hulladékgazdálkodási rendszerben. A...