6.9 C
Budapest
2024. február. 25. vasárnap

Dolgoznak már Magyarországon a migránsok – piacon árulják a táborban kapott ételt!

Dátum:

Megosztás:

016

A tábor környékén az emberek alig mernek kimenni az utcára. Legfőképpen fokozott a rendőri jelenlét a sámsoni úton.

A kormány álláspontja szerint az illegális bevándorlás akut probléma. Magyarországra érkező migránsok száma hihetetlen mértékben nő.

Valószínűleg ez azért is van, mert a kormány bejelentette a 4 méter magas déli határ menti kerítésnek építését, amelyet katonákkal és rendőrökkel kíván kiviteleztetni. Ennek hatására egyre több bevándorló jön országunkba. Az adat akár elérheti a 60 ezret is.

A debreceni politikus, Pósán László Fideszes képviselő személyében rámutatott arra, hogy az emberek nem mernek kimenni az utcára, a befogadó állomások környékén, mert az illegális bevándorlók csapatokba verődve és velük szembe jőve fenyegető magatartást tanúsítanak!

A gond, hogy a politikus több rablásról is értesült már, amely kiterjed a város több pontjára.

A migránsok a táborban kapott élelmiszert és italt a debreceni piacokon árusítják. A boltok és nagyobb bevásárló központok tulajdonosai, vezetői arra panaszkodnak, hogy jelentősen szaporodnak a lopások. Az étterem tulajdonosoknak is van panasza, akik azt állapították meg, hogy jelentősen csökkent forgalmuk, amióta a debreceni befogadó központnak megnőtt a létszáma!

Általában a jelenséggel kapcsolatban az állampolgároknak az a véleménye, hogy nehezítsék meg a migránsok mozgását és bejutását Magyarországon! Továbbá a Magyar állampolgárok azt szeretnék, hogy a befogadó táborok legyenek zártak.

Azonban a jelenlegi EU-s szabályozások a menekülttáborok zárását nem teszik lehetővé.

A jelenségre való tekintettel Pósán László beszámolója szerint a debreceni állapotok drasztikusan romlanak. A határon van a helyzet, hogy a magyar társadalom önvédelmi reflexe be fog indulni. Ez már látszódik az egyik legnagyobb közösségi oldalon is, ahol létre hoztak Magyarok a magyarokért Debrecen nevezetű csoportot, amelyre kevesebb, mint 1 nap alatt 400 ember regisztrált.

Meg van az eshetőség arra, hogy amennyiben nem történik a hatalom által hathatós intézkedés a problémával kapcsolatban, egyre több önszervezkedés lehet. Ezek egy idő után már ellenőrizhetetlenné válhatnak.

Pósán László tájékoztatta a közt a jelenlegi Debrecenben lévő befogadó állomás állapotáról.

Jelenleg a befogadó állomás 830 menekült befogadására elegendő. A hely túlnőtte magát, mert most 1474 migráns tartózkodik itt! A politikus arra is kitért, hogy 2015 első közel félévében a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal Észak-alföldi Regionális Igazgatósága 31 ezer 327 illegális bevándorló ügyében különféle eljárásokat folytatott. Ennek eredménye az lett a jelenlegi törvényeknek köszönhetően, hogy a bevándorlók esetében 20 esetben állapították meg azt, hogy jogos a menekültügyi státuszra.

Nem igazán kell aggódnunk, mert a menekültek inkább a nyugatot választanák, legfőképpen a független Svájcot, ahol az állampolgárságra több generációs ott tartózkodás után lehet igényt tenni a leszármazottaknak.

A gond csupán az, hogy Magyarország nyugati részét is támadják, mert Vámosszabadiban landolnak azok a migránsok, amelyek nyugatról lettek visszatoloncolva Magyarországra. A szabály az EU-ban az, hogy az ország, ahonnan jöttek, oda is kell visszamenniük! Jelen esetben hazánkba.

Forrás: civishir.hu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Rendőreink ismét a drónok segítségével tetemes közlekedési szabálysértést tudtak felderíteni..

A berettyóújfalui rendőrök összehangolt közlekedési akciót tartottak a 42-es és a 47-es főúton. A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság munkatársai a 42-es...

Az újjáépített Bucsára rá sem lehet ismerni

Ukrajna 22 megyéjében 600 ezer emberhez jut el a magyar Ökumenikus Segélyszervezet segítsége. Az elnök-igazgató Lehel László az...

Átadták Alekszej Navalnij holttestét az édesanyjának

Az orosz ellenzéki vezető a távoli sarkvidéki Szalehárd város börtönében kilenc nappal ezelőtt váratlanul halt meg. Navalnij özvegye, Julija...

Egy nagyon megható film a mindennapos küzdeni akarásról és küzdelemről – A boldogság nyomában – videó

Chris Gardner mindent elkövet, hogy a családja boldogan, biztonságban éljen. Ám a szerencse valahogy sosem szegődik mellé. Bár...