5.9 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
HomeSzabadidőBulvárDobó Kata új párja mellett sem tudta feldolgozni válását

Dobó Kata új párja mellett sem tudta feldolgozni válását

A szép szí­nésznő már egy éve van együtt Anger Zsolt­tal, so­káig azon­ban kép­te­len volt el­en­gedni a múl­tat. Szá­mos tisz­tá­zat­lan kér­dés ka­var­gott a fe­jé­ben előző há­zas­sá­gá­val kap­cso­lat­ban, és csak mos­ta­ná­ban érzi úgy, hogy fel tudta dol­gozni ke­serű csa­ló­dá­sát.

Dobó Kata már egy éve él kiegyensúlyozott párkapcsolatban kollégájával, Anger Zsolttal, a szép színésznő boldogságát mégis beárnyékolja a múlt.

A Story magazinból kiderült, a Válótársakban is szerepet kapott sztár sokáig képtelen volt feldolgozni, hogy előző házassága keserű válással végződött, és kislánya apja már egy másik színésznőnek fogja a kezét.

Kata  bevallotta, kellett egy év, hogy elmúljanak benne a viharok.

„Amikor az embernek van egy gyereke, már egészen másképp kezd el egy kapcsolatot. De talán még most is nehéz. Az ember folyamatosan gondolkodik azon, hogy lett volna jobb. Ott a gyerek… mennyi ideig tart meggyászolni egy hatéves kapcsolatot? Nem egy rövid idő, nem megy csettintésre”

–  magyarázta érzelmesen.

Dobó Kata új párja mellett sem tudta feldolgozni válását

Dobó Kata sokat köszönhet kedvesének

Anger Zsolt azonban a legnehezebb időszakokban is támogatta szerelmét. Akkor is mellette volt, amikor Katát folyamatos önvád gyötörte, és álmatlanul forgolódott éjszakánként. A színésznő tudja, hogy rengeteget köszönhet kedvesének, aki türelmesen várt, amíg Kata maga mögött tudta hagyni a múltat.

„Egyszer majd csak megfejtjük ezt az egészet, biztosan a volt páromnak is vannak ezzel kapcsolatban gondolatai. Annyi biztos, hogy ez az egész történet mindenféleképpen szomorú”

– zárta le a fájó emlékezést Kata.

Forrás: Ripost

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work