Hirmagazin.eu
Főoldal » Döbbenetes vallomás: gyerekként erőszakolták meg az Éjjel-nappal Budapest sztárját – Bella évekig beszélni sem tudott róla
Bulvár

Döbbenetes vallomás: gyerekként erőszakolták meg az Éjjel-nappal Budapest sztárját – Bella évekig beszélni sem tudott róla

Budapest — Sokan egy életen át hallgatnak arról, ha molesztálják, bántják őket, noha fájdalmukat magukkal cipelik egy életen át. Az RTL II-n futó sorozat, az Éjjel-nappal Budapest sztárja, Bella, azaz Kéri Bea (24) nem szeretne közéjük tartozni.

Úgy döntött, elmeséli élete talán legfájdalmasabb, sokáig féltve őrzött titkát. A ma már rapperként, Pszí néven is ismert fiatal lány mindössze 11 éves volt, amikor egy brutális férfi megerőszakolta őt. Bea azért döntött úgy, hogy – életében először – elmeséli a traumáját, hogy példát mutasson másoknak: senki ne temesse magába a szégyenét.

– Tizenegy éves voltam, amikor egyedül mentem haza egy iskolai vetélkedőről. Arra figyeltem fel, hogy valaki mögém lép, utána se kép, se hang. A következő emlékem, hogy fekszem egy ágyon, ahol ott van az a férfi is, aki megerőszakolt, aki elvette a legnagyobb kincsemet – emlékezett vissza élete legnehezebb napjára. – Kevés emlékem maradt meg, sokkot kaptam. Arra viszont tisztán emlékszem, hogy dolgozott bennem az adrenalin, tudtam, hogy menekülnöm kell. T..ön rúgtam a férfit, feltéptem az ajtót, majd hazáig rohantam. Jócskán késve értem haza, és ugyan a szüleim a kisírt szemeimből érezték, hogy valami nincs rendben, büntetést kaptam.

Bella 11 évesen élte át a szörnyűséget. Bella 11 évesen élte át a szörnyűséget.

Bella az eset után magába fordult, hónapokig küzdött depresszióval. Öt év telt el, mire egy barátjának el tudta mesélni, mi történt vele.

Tudtam, hogy nem én tehetek a történtekről, de a szégyenérzet hatalmas volt, ezért inkább hallgattam. Tizenhat évesen egy barátomnak meséltem el először a történetet, édesapámnak néhány évvel később, a trauma évfordulóján, egy vita során. Összetört, tehetetlen volt… Viszont tudja, hogy édesanyám és a bátyám a mai napig nem, ez a beszélgetés még várat magára. Egyszerűen féltem elmondani, szégyelltem magam – sóhajtott Bella, aki úgy érzi, már feldolgozta a traumát, ám a történtek felidézése feltépi a régi sebeket. – Ha visszamehetnék az időben, talán elmondanám egyből, hogy mi történt. Magam miatt is, és azért, hogy elkapják az erőszakolót. Mert ki tudja, voltak-e utánam még áldozatai… Néhány éve megkértem egy ismerősömet, keresse meg azt a férfit, de addigra meghalt. Pedig szerettem volna a szemébe nézni és megkérdezni: miért? Erre már sosem kapok választ…

Az Éjjel-nappal Budapest Bellája éveken keresztül beszélni sem mert arról, hogy egy brutális férfi megerőszakolta. Az Éjjel-nappal Budapest Bellája éveken keresztül beszélni sem mert arról, hogy egy brutális férfi megerőszakolta.

A lány célja, hogy a kiállásával segítsen másokon.

Nem szabad titkolózni, szégyenkezni! Fel lehet állni a padlóról. Én tudtam, hogy nem minden férfi szörnyeteg, másnak szavazhatok bizalmat – magyarázta Bella, aki fiatalon a zenébe menekült a fájdalom és a depresszió elől, sokat hallgatta a Hősök számait, a csapattal most közös klipet készíthetett, nótája, a Bella dala szövege arról szól, min ment át. – Remélem, így még több emberhez jut el az üzenetem.

Javasolt a terápia

– Minden ilyen jellegű abúzus a test és a lélek elleni erőszaknak minősül, amelynek személyiségromboló hatása van. Az erőszak következménye lehet a depresszió, a szorongás, a bűntudat és a szégyenérzet, a befelé fordulás. Bár az, ha a sértett beszél az őt ért traumáról, a gyógyulás és a feldolgozás első lépése, mindenképpen javasolt a terápia. Fontos, hogy a trauma feldolgozható, de minden esetben segítséget kell kérni – mondta a Blikknek Makai Gábor klinikai szakpszichológus.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: Varga Imre

Hasonló hírek

Bajban van Friderikusz: Komoly anyagi gondok gyötrik

Mazsi

Pécsi Ildikó megrendítő vallomása: „Se a volt menyem, se az unokám ne jöjjön többé a közelembe”

Mazsi

Alvajáróként sétált éjszaka az utcán a hároméves kislány

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
Betöltés....
EnglishFrenchGermanHungarian