8.9 C
Budapest
2022. október. 6. csütörtök

Döbbenetes jellemrajz készült VV Fanni feltételezett gyilkosáról – B. László ugyanolyan megszállott lenne, mint a móri mészáros?

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Saját maguk előtt is képesek letagadni, mit is tettek valójában.

B. László (balra) konokul állítja: nem ő végzett VV Fannival, akinek ájult testét átadta egy ismeretlen férfinak / Fotó: Varga Imre

B. László (balra) konokul állítja: nem ő végzett VV Fannival, akinek ájult testét átadta egy ismeretlen férfinak / Fotó: Varga Imre

Persze az a mai napig, hitelt érdemlően nem derült ki, hogy mitől volt ájult az áldozat, és miért adta át egy számára ismeretlen férfinek az ájult testet a gyilkos.. A gyilkos, B. László, olyan elmebeteg történetet talált ki, amit normális ember még csak nem is képes elhinni! Türelmetlenül várjuk a példás ítéletet! Hirmagazin.eu

További részletek:
Bár több elmeszakértő is súlyos problémákat, sőt, személyiségzavart tárt fel VV Fanni feltételezett gyilkosánál, mindegyik szakember egyöntetűen állítja: ezek nem befolyásolták B. Lászlót abban, hogy felmérje borzalmas tette következményeit. Ebből adódóan a férfi büntethető!

Még több bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó? Kattints ide, és nézd meg rendőreink, ügyészeink, bíróink, katonáink, mentőseink, tűzoltóink, katasztrófavédelmiseink napi áldozatos munkájáról szóló cikkeinket!

Médiánk információi szerint az emberölés vádlottjával rengeteg tesztet kitöltettek, sőt többször beszélt vele több szakember is. Így a bíróság a tegnapi tárgyaláson teljes képet kaphatott a dunaújvárosi férfi elmeállapotával kapcsolatban.

Úgy tudjuk, a szakvélemény többek között leírta, hogy B. esetében az úgynevezett Szondi-teszt gátlástalan megszállottságot jelez.

B. László (balra) konokul állítja: nem ő végzett VV Fannival, akinek ájult testét átadta egy ismeretlen férfinak / Fotó: Ras-archívum B. László (balra) konokul állítja: nem ő végzett VV Fannival, akinek ájult testét átadta egy ismeretlen férfinak / Fotó: Ras-archívum

– Nagyon megdöbbentem, amikor ezt olvastam, legutóbb hasonló megfogalmazásra a móri mészárlás egyik elkövetőjének, Nagy Lászlónak a papírjaiból emlékszem. Nagynál is jelen volt a személyiségzavar, de attól még tökéletesen átlátta, hogy amit csinál, az milyen következményekkel jár. Szóval ezek az emberek nem olyanok, mint például a skizofrének, akik nem létező hangok parancsára bántanak másokat, aztán amikor kitisztulnak, nem is emlékeznek tettükre.

Itt egészen mással állunk szemben. Nagy és B. is felméri, mit tesz, később pedig akár maga előtt is képes letagadni a valóságot – vélekedett dr. Lichy József ügyvéd, aki a büntetőügyben Novozánszki Fanni családjának jogi képviseletét látja el.

Még több bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó? Kattints ide, és nézd meg rendőreink, ügyészeink, bíróink, katonáink, mentőseink, tűzoltóink, katasztrófavédelmiseink napi áldozatos munkájáról szóló cikkeinket!

Értesüléseink szerint a tegnapi tárgyaláson B. Lászlót leginkább az zavarta, amikor a férfiasságával kapcsolatos önértékelési zavarairól beszéltek a szakértők. A vizsgálatok szerint a vádlott rendkívül érzékeny és sértődékeny, viselkedésében paranoid elemek is megtalálhatóak. Kapcsolataiban pedig sokszor neurotikus. Érzéseit sokáig, akár az önkínzásig menően elfojtja, de aztán egyszer csak robbanásszerűen minden kitör belőle.

A nyolc emberéletet követelő móri mészárlás kiagyalója és egyik elkövetője, Nagy László is komoly pszichés problémákkal küzdött, olyannyira, hogy önmagával is képes volt elhitetni: a vérengzést nem is ő követte el, hanem egy, a valóságban nem létező banda. Naplójában, amelyet az öngyilkossága után megtaláltak, hosszan ír ezekről a fantáziájában élő emberekről, akik közül az egyik gyakorlatilag őt személyesíti meg.

Nagy László naplójában képzelgett / Fotó: GREBB Nagy László naplójában képzelgett / Fotó: GREBB

VV. Fanni 2017-ben tűnt el. A holttestét azóta sem találták meg. B. László állítja: az eszméletlen lányt átadta ismeretlen férfiaknak, ő azóta nem tud róla semmit.

Ebből áll a Szondi-teszt

A tesztben nyolc, mentálisan beteg fényképét mutatják meg a vizsgált személynek. Az alany azokat a képeket fogja rokonszenvesnek vagy ellenszenvesnek találni, amelyeken ugyanazok a lelki-érzelmi vonások ismerhetők fel, mint saját magában.

blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Gyermekeinknek szükségük van az online világ ismeretére, hogy jövőjükben el tudjanak igazodni az életben, .. és ezt, tanítani kellene az iskolákban!

Oktatási-, nevelési kultúra, tanulás, önkifejezés, identitásépítés, kommunikáció, média-ismeretek, kötelező tantárgyak kiszélesítésének köre, erről (is) írunk cikkünkben, ahogyan...

Schobert Norbi “rátett egy lapáttal”, vérengzésekre készíti fel a magyarokat!

Schobert Norbi szerint az éhezés és a fázás borzalmat hoz.. Brutális, mondhatni disztópikus világot fest meg Schobert Norbi, aki...

Kajdi Csaba és G.w.M. kommentcsatája a neten..

A rapper higgadtan válaszolt a sértésre, ami elég meglepő, ha celebek harcolnak. Kajdi Csaba kedden Kulcsár Edina és G.w.M...

Akinek diesel autója van, sajnos, most retteghet! .. A jövő hónaptól időszakos gázolajhiány alakulhat ki a magyar piacon!

A jelenlegi energiapiaci körülmények miatt elképzelhető, hogy novemberre akár gázolajhiány alakulhat ki – fogalmazott a Shell Hungary Magyarországért és...