15.3 C
Budapest
2022. október. 3. hétfő

Döbbenetes infók jelentek meg a szerdán azonosított öngyilkos merénylőről!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A szer­dán azo­no­sí­tott pá­ri­zsi ön­gyil­kos me­rénylő édes­apja azt mondja, fia csen­des gye­rek volt, s ha tudta volna, hogy ter­ro­ris­tá­nak áll, in­kább saját ke­zé­vel ölte volna meg.

Döbbenetes infók jelentek meg a szerdán azonosított öngyilkos merénylőről!

DNS mintájából azonosították azt a 23 éves francia állampolgárságú fiatal férfit, aki részt vett a párizsi Bataclan klub elleni támadásban, és az öldöklés után felrobbantotta magát. Foued Mohamed Aggadról elképesztő információ jelent meg a Le Parisien nevű francia lapban. Édesapja azt mesélte róla, világéletében csendes gyerek volt, az egyik szomszéd lány szerint pedig korábban soha nem volt dolga a rendőrséggel, csak egyszer, amikor rendőrnek jelentkezett, ám a felvételi vizsgákon nem felelt meg.

Hogy mégis mi vezetett a november 13-i terrorcselekményhez, csak sejteni lehet.

Aggad szülei 2007-es válása után édesanyjával élt Strasbourgban. Hogy a válás utáni elkeseredettség, vagy apja hiánya vitte-e abba a lakótelepi bandába, ahol később radikalizálódott, nem tudni.

Ami tény, hogy 2013 decemberében egy 10 fős csapattal Szíriába utazott, és ő egészen a párizsi terrortámadásig ott is maradt.

A terrorista apja azt mondja, 4-5 hónapja hallott utoljára a fiáról, skype-on beszélgettek, és Aggad akkor már érezhetően nem volt korábbi önmaga, egyre a dzsihádot emlegette.

Az édesapa ennek ellenére nem sejtette, milyen szörnyűségre készül a fia, és úgy véli, valamiféle agymosáson mehetett át a gyereke.

“Ha tudtam volna, mire készül, saját kezemmel öltem volna meg!“ – mondta az apa a Le Parisiennek.

Forrás: TheNews

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Zelenszkij: Limant teljesen megtisztították az orosz megszállóktól

A Donyeck megyei Liman városát teljesen megtisztították az orosz megszállóktól - jelentette be Volodimir Zelenszkij ukrán elnök vasárnap délutáni...

Átverték a nyugdíjasokat – rendőrségi videó

Magukat a nyugdíjbiztosító munkatársának kiadva csaltak ki pénzt a gyanú szerint. Budafoki rendőreink azonosították a feltételezett elkövetőket, akiket...

Hármas karambol az Árpád hídnál

Összeütközött három gépkocsi az Árpád hídon, a Pest felé vezető oldalon, a Népfürdő utcai lehajtónál. Tűzoltók, mentők, rendőrök...

Putyin szövetségese az ukrán győzelemre: le kell dobni az atomot! – videó

Kemény válaszlépéssel reagálna Vlagyimir Putyin egyik legfontosabb katonai szövetségese, Razman Kadirov. Az orosz csecsenföldi régió vezetője szerint az ukránok...