20.2 C
Budapest
2022. május. 28. szombat

Döbbenetes: halálosan megfenyegették a Hableány elhunyt kapitányának ügyvédjét..

Dátum:

Megosztás:

Kedden folytatódott a 28 halálos áldozatot követelő balesetet előidéző Viking Sigyn hajóskapitánya, Jurij C. büntetőpere a Pesti Központi Kerületi Bíróságon

Az eredeti tervek szerint a baleset koreai túlélőit hallgatták volna meg, de az országukban zajló nemzeti ünnep miatt ezt elhalasztották, ezért néhány olyan kapitányt idéztek be tanúként, akik abban az időben éppen a közelben hajóztak.

Még több bűnügyi hír, és baleseti hír!

Kiderült az is, hogy a közelmúltban ismeretlenek engedély nélkül felmásztak a hajótestre és videófelvételeket készítettek a Hableány bűnjelként lezárt roncsáról, ezért eljárást indítottak ellenük. Az elsüllyedt sétahajó elhunyt kapitányának ügyvédje a tárgyaláson elmondta: az eljárásban betöltött szerepével összefüggésben a közelmúltban életveszélyesen megfenyegették.

Dr. Gulyás Krisztiánt megfenyegették / Fotó: Zsolnai PéterDr. Gulyás Krisztiánt megfenyegették / Fotó: Zsolnai Péter

– Egy ismeretlen férfi odalépett hozzám, amikor az irodámból kijöttem még júniusban. Akkoriban sokat nyilatkoztam a tévében. Azt mondta, ha még egyszer megteszem, többedmagával felgyújtja az irodámat és velem is akarnak valamit csinálni. Ezt már nem értettem pontosan, mert addigra felhúzott egy orvosi maszkot, de halálosan megfenyegetett. Egyedül volt, de többes számban beszélt. Teljesen normális ruhát viselt – emlékezett vissza dr. Gulyás Krisztián, aki feljelentést tett.

– Kértem a rendőröket, hogy együtt nézzük át a kamerafelvételeket, én ugyanis biztosan megismerném a férfit, de erre még nem kaptam visszajelzést.

blikk

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Három fontos témával foglalkozunk ma videónkban: Megtorlástól retteg …; – Minizsenik vagy autisták? – Galla Miklós meztelenkedett; – videó (18+)

MEGTORLÁSTÓL RETTEG - exkluzív interjút adott az az édesanya, akit vert és prostitúcióra kényszerített 17 éves barátja. A...

“Ha a biztonsági cég embere nem hagyja ott a gyermekemet magára a füstölő lakásban, akkor a fiunk még ma is élhetne” – Babicsek Bernát...

Babicsek Bernát szülei, miután megkapták fiuk halálával kapcsolatos nyomozati anyagokat, úgy vélik, a 41 éves színész ma is...

Új jelképeket kap Salgótarján várossá válása századik évfordulóján

Salgótarján idén ünnepli várossá válásának századik évfordulóját, a centenárium alkalmából polgármesteri lánccal és városkulccsal bővítik az önkormányzati jelképek...

Kislányom beleharapott a virslibe, majd fuldokolni kezdett. Ez volt benne:.. – Oszd meg, hogy minden anyukához és mindenkihez eljusson!

“Anyukák és mindenki!!! Már eltelt több óra azóta, hogy reggeliztünk a kislányommal, de azóta remegek az idegességtől.." Egy édesanya...